[Yazı Tamamen Bana Aittir Web Sitemden Ufak Bir Alıntıdır..!]
Tıkla Yazıyı Daha Detaylı İncele.
Tıkla web Siteme Git.

#1 Program indirme sitesi için önce bir işletme adı bulmalısınız.Örnek;oyunfull,programfull vb. gibi işletme adı bulmalısınız.


#2 Bir web sitesi oluşturun.Sitenizi neylemi oluşturacaksınız (blogger,wix ve wordpress) ile oluşturabilirsiniz.


Önerilen Yazı:En İyi Ücretsiz Profesyonel Site Oluşturucular


#3 Bir logo tasarlayın.Web sitenizin bir logosu olmalı ki saygınlığız.Logonuzu canva,wix logo ve wordpress logo ile oluşturabilirsiniz.


#4 Bir slogan bulun.Web sitenizin kısa ama öz bir slogona ihtiyacı vardır.Sloganınızı site isminize uygun bi şekilde ayarlayınız.


#5 Sitenize güzel bir tema uygulayın.Önerdiğim tema kategorileri (oyun ve blog) temaları yada boş bir temayı kendiniz tasarlayın.


#6 Sitenizde yayınladığınız programlar sizin kendi linkiniz de olmalı dosyaları ve yazıları çalmayın en az 30 yazı yazdıktan sonra web sitenizi yayınlayabilirsiniz.


#7 Bir hosting alın.Hosting deki ücretsiz domein ve daha bir çok özelliğe erişebilirsiniz.Hosting seviyenizi kendiniz bütcenize göre seçebilirsiniz ama orta seviye hosting en iyisidir.


#8 Domein seçin,almış olduğunuz hosting deki bedava domein kodu ile sitenize bir domein alın.Benim sizlere önerdiğim domein .com net .org .co .io .cafe bunları öneriyorum program indirme siteleri için en iyileri ama siz kendiniz farklı bir domein de alabilirsiniz.


#9 Sitenizi SEO kavramına uygun hale getirin.SEO ayarlarını düzgün bir şekil de ayarlayın ve kaydedin.


#10 Sitenizin son kontrollerinizi yapın ve yayınlayın.Siteniz deki yayınları,linkleri,sayfaları ve uygulamaları kontrol edin.Kontrollerinizi yaptıkdan sonra sitenizi yayınlayabilirsiniz.Program indirme sitesi nasıl oluşturulur artık biliyosunuz.

Bana destek olmak isterseniz youtube kanalıma abone olabilirsiniz aynı zamanda işinize yarayacak videolar bulabilirsiniz.Tıkla ve kanalıma abone ol.