-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle domain'inden başlamak istiyorum. .ORG almaman gerekirdi. Mis gibi .com .net dururken .org almak mantıklı değil. Hem .org'nin anlamı dernek kuruluşları demektir. Bunu da biliyorsunuzdur.
Site tasarımı aşina olunmuş bloglar tarzında ama sade, konular okunabilir ve basit, resimlerini optimize etmelisin site çabuk açılsın.
Siteni kaç yıllık aldın bilmiyorum ama 1 yıllık aldıysan eğer sitende dışarıya link bulundurma. Şuanlık yapman gereken özgün makaleler yazmak link çalışmasını da zamanla yaparsın. Özgün makaleleri yazarkende sosyal medya hesaplarını aktif kullan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
coder
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şu her web işi için wordpress kullanmayı insanlar ne zaman bırakacak çok merak ediyorum. Eğer illede kullanıcam ve başarı olmak istiyorum dersede birisi parasını verip özel bi tema yazdıracak. Bunları yapacak bilgi birikime sahip değilsen paraya kıyıp yaptıracaksın yoksa ne başarı ne başka bişey elde edersin sadece zaman kaybı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
coder
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Demek istediğim özel bir iş yapmak rekabet etmek istiyorsan özel bir yazılıma temaya ihtiyacın var. Hayır tema yapmıyorum, sadece yazılımcılık yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Paralı temaların çoğu ücretsiz olarak internette yabancı kaynaklarda mevcut arkadaşlar, geçen internette dekorasyon temaları hakkında araştırma yapıyordum. Bir arkadaş ingilizce temayı Türkçeleştirmiş 300 TL ye satıyor aynı tema ingilizce kaynaklarda free olarak mevcut. Yani temayı kurabilen Türkçeleştirebilirde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sitede Türkçe karakter sorunu var gördüğüm kadarı ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-