lostyazilim

Rekabet için Önerilerinizi Beklemekteyim

19 Mesajlar 1.560 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ibrahimgun ibrahimgun ibrahimgun.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba ;
1 gün önce SanalCity'i açtık. Sitemizden de görmüşsünüzdür kategorilerimiz çok rekabetli yani bu kategorilerde paylaşan trend sitelerden bayağı var hem de bizim yeni kurulduğumuzu düşünürsek. Sizlerden başlangıç için , takipçilerimizi artırmak için yöntemlerinizi , önerilerinizi bekliyorum. Blogtaki yazıları da incelemenizi istiyorum , yazı kalitesi vs. her türlü eleştiriye açığım. Ne demişler dost acı söyler.
Teşekkür ediyorum şimdiden.

wmaraci
reklam

sefagedik sefagedik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 159 / 160
  • Ticaret 13, (%100)
Öncelikle domain'inden başlamak istiyorum. .ORG almaman gerekirdi. Mis gibi .com .net dururken .org almak mantıklı değil. Hem .org'nin anlamı dernek kuruluşları demektir. Bunu da biliyorsunuzdur.

Site tasarımı aşina olunmuş bloglar tarzında ama sade, konular okunabilir ve basit, resimlerini optimize etmelisin site çabuk açılsın.

Siteni kaç yıllık aldın bilmiyorum ama 1 yıllık aldıysan eğer sitende dışarıya link bulundurma. Şuanlık yapman gereken özgün makaleler yazmak link çalışmasını da zamanla yaparsın. Özgün makaleleri yazarkende sosyal medya hesaplarını aktif kullan.

JustCode JustCode WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 01.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek coder
  • Konum Romanya
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 3, (%100)
Şu her web işi için wordpress kullanmayı insanlar ne zaman bırakacak çok merak ediyorum. Eğer illede kullanıcam ve başarı olmak istiyorum dersede birisi parasını verip özel bi tema yazdıracak. Bunları yapacak bilgi birikime sahip değilsen paraya kıyıp yaptıracaksın yoksa ne başarı ne başka bişey elde edersin sadece zaman kaybı.

• Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)

seocutasarim adlı üyeden alıntı

Öncelikle domain'inden başlamak istiyorum. .ORG almaman gerekirdi. Mis gibi .com .net dururken .org almak mantıklı değil. Hem .org'nin anlamı dernek kuruluşları demektir. Bunu da biliyorsunuzdur.

Site tasarımı aşina olunmuş bloglar tarzında ama sade, konular okunabilir ve basit, resimlerini optimize etmelisin site çabuk açılsın.

Siteni kaç yıllık aldın bilmiyorum ama 1 yıllık aldıysan eğer sitende dışarıya link bulundurma. Şuanlık yapman gereken özgün makaleler yazmak link çalışmasını da zamanla yaparsın. Özgün makaleleri yazarkende sosyal medya hesaplarını aktif kullan.

Hocam haklısnız. .com ve .net park edilmişti , 1 yıllık evet. Özgün yazı giriyoruz zaten hocam uzun vadede işimize yarayacak makaleleri seçiyoruz.

JustCode adlı üyeden alıntı

Şu her web işi için wordpress kullanmayı insanlar ne zaman bırakacak çok merak ediyorum. Eğer illede kullanıcam ve başarı olmak istiyorum dersede birisi parasını verip özel bi tema yazdıracak. Bunları yapacak bilgi birikime sahip değilsen paraya kıyıp yaptıracaksın yoksa ne başarı ne başka bişey elde edersin sadece zaman kaybı.

Bence yanlış düşünüyosunuz hocam , her şey para değil. Temayı mı beğenmediniz ? Blog yazıları için Joomla kullanana da rastlamadım ayrıca.Galiba siz parayla tema yapıyorsunuz ?

wmaraci
wmaraci

JustCode JustCode WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 01.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek coder
  • Konum Romanya
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 3, (%100)
Demek istediğim özel bir iş yapmak rekabet etmek istiyorsan özel bir yazılıma temaya ihtiyacın var. Hayır tema yapmıyorum, sadece yazılımcılık yapıyorum.

sefagedik sefagedik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 522
  • Beğeniler 159 / 160
  • Ticaret 13, (%100)
Paralı temaların çoğu ücretsiz olarak internette yabancı kaynaklarda mevcut arkadaşlar, geçen internette dekorasyon temaları hakkında araştırma yapıyordum. Bir arkadaş ingilizce temayı Türkçeleştirmiş 300 TL ye satıyor aynı tema ingilizce kaynaklarda free olarak mevcut. Yani temayı kurabilen Türkçeleştirebilirde.

• Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)

JustCode adlı üyeden alıntı

Demek istediğim özel bir iş yapmak rekabet etmek istiyorsan özel bir yazılıma temaya ihtiyacın var. Hayır tema yapmıyorum, sadece yazılımcılık yapıyorum.

Böyle söyleseydiniz kırılmamış olurdum , çünkü gerçekten tokat yemişe döndüm okuduğumda. Bu işlerde yeni sayılırım yani kalfalık dönemlerimdeyim diyebilirim kendimce. Ustalığa uzanmak adına sormuştum soruyu. Başarılı blogları web.archiveden takip ediyorum nerede ne yapmışlarda başarılı olmuşlar diye fakat 1.ağızdan duymak daha iyidir kanımca.

seocutasarim adlı üyeden alıntı

Paralı temaların çoğu ücretsiz olarak internette yabancı kaynaklarda mevcut arkadaşlar, geçen internette dekorasyon temaları hakkında araştırma yapıyordum. Bir arkadaş ingilizce temayı Türkçeleştirmiş 300 TL ye satıyor aynı tema ingilizce kaynaklarda free olarak mevcut. Yani temayı kurabilen Türkçeleştirebilirde.

Bir o kadar da warez var hocam :). Benim temam " Sparkling " ingilizceydi Türkçe yaptım işte. Gezdiğim forumlarda da sahifa vs. gibi temalar gibi sık görmediğim için bu temayı seçtim.

iskifogl iskifogl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)
Sitede Türkçe karakter sorunu var gördüğüm kadarı ile.

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
siteyi kapat domainide aldığın fiyata satarsan rekabetten karlı çıkarsın

• Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)

Tetsu adlı üyeden alıntı

Sitede Türkçe karakter sorunu var gördüğüm kadarı ile.

Yok hocam yani olmaması lazım. Tarayıcı ile ilgili bir sorun olabilir ?

Ek Olarak:

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

siteyi kapat domainide aldığın fiyata satarsan rekabetten karlı çıkarsın

İsminizin hakkını veriyorsunuz gerçekten :)
TalaT

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al