seocutasarim adlı üyeden alıntı
Öncelikle domain'inden başlamak istiyorum. .ORG almaman gerekirdi. Mis gibi .com .net dururken .org almak mantıklı değil. Hem .org'nin anlamı dernek kuruluşları demektir. Bunu da biliyorsunuzdur.Site tasarımı aşina olunmuş bloglar tarzında ama sade, konular okunabilir ve basit, resimlerini optimize etmelisin site çabuk açılsın.
Siteni kaç yıllık aldın bilmiyorum ama 1 yıllık aldıysan eğer sitende dışarıya link bulundurma. Şuanlık yapman gereken özgün makaleler yazmak link çalışmasını da zamanla yaparsın. Özgün makaleleri yazarkende sosyal medya hesaplarını aktif kullan.
Hocam haklısnız. .com ve .net park edilmişti , 1 yıllık evet. Özgün yazı giriyoruz zaten hocam uzun vadede işimize yarayacak makaleleri seçiyoruz.
Şu her web işi için wordpress kullanmayı insanlar ne zaman bırakacak çok merak ediyorum. Eğer illede kullanıcam ve başarı olmak istiyorum dersede birisi parasını verip özel bi tema yazdıracak. Bunları yapacak bilgi birikime sahip değilsen paraya kıyıp yaptıracaksın yoksa ne başarı ne başka bişey elde edersin sadece zaman kaybı.
Bence yanlış düşünüyosunuz hocam , her şey para değil. Temayı mı beğenmediniz ? Blog yazıları için Joomla kullanana da rastlamadım ayrıca.Galiba siz parayla tema yapıyorsunuz ?