-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar reseller hizmeti aliyorum ancak yeni yeni bu ise basladigim icin aklima takilan bir durum var.
Elimde 3 tane site var ve 1.5 GB Alan 30 Gb Trafik Kotasi var.
1. site icin Kota 500 MB kullanilan disk 380 Mb
2. site icin Kota 1024 MB kullanilan disk 225 Mb
3. sitemi yeni kurmaya calisiyorum ancak ilk iki sitede butun kota gitmis durumda bunu duzeltmem lazim her siteye göre bir kota olacak.
Sorum su; 3. site video agirlikli bir site olacak ve bu dagilimi nasil dengelemeliyim.
Kota ve kullanilan disk miktarlari icinden cikamadim ve en önemlisi bunlari sitelere göre dagitabilir miyim?:confused:
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
reseller hesabınızda overselling özelliği yok demektir.
kotalı reseller hosting paketlerinde paket kotanız ana kotanızdan direkt alınır. bunu engellemek için her sitenize ortalama paket oluşturun örneğin 3 site açacaksanız 500-500-500 mb açın. aynı şekilde trafiği de 3 site için 10-10-10 gb trafik verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AlpBilisim adlı üyeden alıntı
reseller hesabınızda overselling özelliği yok demektir.
kotalı reseller hosting paketlerinde paket kotanız ana kotanızdan direkt alınır. bunu engellemek için her sitenize ortalama paket oluşturun örneğin 3 site açacaksanız 500-500-500 mb açın. aynı şekilde trafiği de 3 site için 10-10-10 gb trafik verin.
Hocam peki acemice bir soru olacak fakat Kullanilan Disk benim o siteye yaptigim yuklemeler resimler icerikler vs. gibi seyleri kapsiyor degil mi? 3. sitem video icerikli olacak 500 mb alan yeterli mi sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@SamSmith Sitenize içerik olarak eklediğiniz resimler videolar vs. siz barındıracaksanız eğer 500 mb kota verdiyseniz belirli bir süreden sonra kotanız dolacaktır. Onun haricinde video youtube gibi sitelerden eklenirse ve resimlerde aynı şekilde olursa çok fazla alan kaplamaz.
Aktif Tescil Bilişim Teknolojileri
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aktiftescil adlı üyeden alıntı
@SamSmith Sitenize içerik olarak eklediğiniz resimler videolar vs. siz barındıracaksanız eğer 500 mb kota verdiyseniz belirli bir süreden sonra kotanız dolacaktır. Onun haricinde video youtube gibi sitelerden eklenirse ve resimlerde aynı şekilde olursa çok fazla alan kaplamaz.
Suan trafikler yuksek degil siteler yeni o yuzden her site icin 500 mb alan ve 10 gb trafik ilk etapta yeterli olacaktir anladim tesekkur ederim .
1 kişi bu mesajı beğendi.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
videoları reseller pakeinizde depolama amaçlı kullanamazsınzı diye biliyorum. Onun için fiziksel yada sanal sunucu almalısınız bence