-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci / Elektrik Elektronik Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ziyaretçi ve sayfa görüntülenme sayısı olarak StatPress eklentisi kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayyac.com un sayacinı ekle anahtar kelimeleri ip leri vs. detaylı öğrenebilirsin.Bu arada siten hayırlı olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1. yazdığınızı unutun fayda sağlamaz
2. sitenizle özdeşli site ve bloglardan tanıtım yazısı alın, aynı tanıtım yazısını birdan fazla yerde yayınlatmayın, her tanıtım yazısı alacağınız yere farklı özgün içerik yayınlatın ve tanıtım yazınıza 3 ten fazla link vermeyin
3. istatistikler için en iyisi Google Analytics, eğer adwords kullanıyorsanız veya ileriki dönemlerde kullanmayı düşünürseniz adwords hesabınızın bağlı olduğu google hesabından analytics kodu alın, şu an kullanmıyorsanız daha sonra adwords hesabınızı da şu an oluşturacağınız analytics hesabınızın bağlı olduğu google hesabınızdan alın ki hitleri değerlendiridken bugün kaç kişi organik aramadan gelmiş kaç kişi paralı reklamdan gelmiş gibi analiz yapabilirsiniz.
sitelerden birinin bugünkü google analytisc ekran görüntüsü
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için hocam bir şey sormak istiyorum bu ücretli olarak siteye sağlanılan 10.000 , 20.000 kitleli hit yollayan siteler iyimidir site için satın alsam böyle birşey sitem daha iyi olurmu ? google indexi vs. ön sıralara cıkmak için sonucta yüzlerce dizi sitesi var bizim amacımız en iyilerinden biri olmak bunun için ne gibi bir bütçe ve alış veriş sağlamamız gerekli sitemiz için ?