lostyazilim

Tanıtım Yazısı Hakkında Sorularım Var

7 Mesajlar 1.434 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

frensiz123 frensiz123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Sa arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar.
Sorum şu bugun internet siteme mail aldım bir arkadaşımız tanıtım yazısı yayınlamak istiyor. Ancak ben her haltı biliyorum da bu tanıtım yazısı hakkında birşey bilmiyorum ne yapcağım, şöyle sorayım siz cevap verin.

1-) Tanıtım yazısı nedir nasıl yazılır. Biz mi yazacağız yoksa yazıyı karşı taraf mı verecek bana ben onumu yayınlayacağım;?
2-) Malum siteye tanıtım yazısı yayınlamaya kalksam bunlarla ilgili taleplerim neler olmalı ? Karşı taraf taleplerimin ne olduğunu soruyor?
3-) Tanıtım yazısı yazdım veya yayınladım diyelim bunun ücretlendirmesi nasıl olur neye göre belirleyeceğim ?

Şimdilik aklımdaki sorular bunlar internette araştırdım ama pek bişi bulamadım. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden. Websitesi imzamda mevcut.

www.merakliyazar.net Kişisel Blog
http://www.facebook.com/Hz.Mhmd
wmaraci
reklam

izleyerekogren izleyerekogren Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)
1- Tanıtım yazısı kendi sitelerinin reklamlarını yapmak isteyen webmasterlar tarafından diğer sitelerde yayınlanmak üzere kullanılır.Tanıtım yazısını size reklam vermek isteyen kişi yazar genellikle, ancak bazı durumlarda belli bir ücret karşılığında sizinde yazmanızı talep edebilir.

2-Karşı tarafın talepten kastının büyük ihtimalle ücret olduğunu düşünüyorum.Bunun dışında yazacağı tanıtım yazısı için sınırlar belirleyebilirsiniz, şu kadar kelime resim diye.Ana sayfada kalma süreside bir diğer talep olabilir.

3- Ücretlendirmeyi kendi sitenizin kalitesi ölçüsünde bir fiyat vermeniz gerekir. Sitenizin hiti, pr değeri, yaşı bunların hepsini değerlendirerek bir fiyat çıkarabilirsiniz.
frensiz123

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

izleyerekogren adlı üyeden alıntı

1- Tanıtım yazısı kendi sitelerinin reklamlarını yapmak isteyen webmasterlar tarafından diğer sitelerde yayınlanmak üzere kullanılır.Tanıtım yazısını size reklam vermek isteyen kişi yazar genellikle, ancak bazı durumlarda belli bir ücret karşılığında sizinde yazmanızı talep edebilir.

2-Karşı tarafın talepten kastının büyük ihtimalle ücret olduğunu düşünüyorum.Bunun dışında yazacağı tanıtım yazısı için sınırlar belirleyebilirsiniz, şu kadar kelime resim diye.Ana sayfada kalma süreside bir diğer talep olabilir.

3- Ücretlendirmeyi kendi sitenizin kalitesi ölçüsünde bir fiyat vermeniz gerekir. Sitenizin hiti, pr değeri, yaşı bunların hepsini değerlendirerek bir fiyat çıkarabilirsiniz.

Hocam cok açıklayıcı olmuş anladım teşekkürler. Son bir sorum daha var peki bu tanıtım ücretini bir seferlik mi almalıyım yoksa aylık mı ? Bildiğim kadarıyla bir sefer alacağım değil mi?

izleyerekogren izleyerekogren Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

frensiz123 adlı üyeden alıntı

Hocam cok açıklayıcı olmuş anladım teşekkürler. Son bir sorum daha var peki bu tanıtım ücretini bir seferlik mi almalıyım yoksa aylık mı ? Bildiğim kadarıyla bir sefer alacağım değil mi?

Evet tek seferlik alınıyor benim bildiğim :) Kolay gelsin
frensiz123

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim o zaman ücreti tek seferlik olmak üzere ayarlayacağım. ;)
izleyerekogren

kişi bu mesajı beğendi.

anilgzl anilgzl Mobilya Dekorasyon Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mobilya Dekorasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 148 / 341
  • Ticaret 33, (%100)
1. Cevap: Tanıtım yazısı, herhangi bir konu ile ilgili yazılan reklam yazılarıdır. Tanıtım yazısı yazdırmak isteyen kişi size bir konu verir ve içerisinde şu linkler geçsin der sizde yazarsınız ve bu yazının bir reklam amacı güttüğünü okuyanlara farkettirmeden sizin normal bir makaleniz gibi yayınlarsınız ama arka planda bu bir reklam yazısı olur. Tanıtım yazılarını sizede yazdırabilirler ya da adam kendisi yazdırmıştır birisine bunu al yayınla der.
2. Cevap: Talepleriniz örneğin siteniz warez içeren bir site değilse bu tür sitelerin linkini almayacağınızı belirtin yoksa sitenize zararı olur. Yazı içerisinde bir link sınırı belirtin 2 ya da 3'ü geçmesin bu linkler.
3. Cevap: Tanıtım yazılarının ücretleri tamamen size kalmış, ben ortalama bir fiyat veriyorum genellikle ama fiyatınızı sitenizin durumuna göre, yazıyı sizin veya karşı tarafın yazmasına göre, kelime sayısına göre fiyatlandırabilirsiniz.
frensiz123

kişi bu mesajı beğendi.

"...bir daha gel, gel samsundan..."

• Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 7 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Ek Olarak:

anilgzl adlı üyeden alıntı

1. Cevap: Tanıtım yazısı, herhangi bir konu ile ilgili yazılan reklam yazılarıdır. Tanıtım yazısı yazdırmak isteyen kişi size bir konu verir ve içerisinde şu linkler geçsin der sizde yazarsınız ve bu yazının bir reklam amacı güttüğünü okuyanlara farkettirmeden sizin normal bir makaleniz gibi yayınlarsınız ama arka planda bu bir reklam yazısı olur. Tanıtım yazılarını sizede yazdırabilirler ya da adam kendisi yazdırmıştır birisine bunu al yayınla der.
2. Cevap: Talepleriniz örneğin siteniz warez içeren bir site değilse bu tür sitelerin linkini almayacağınızı belirtin yoksa sitenize zararı olur. Yazı içerisinde bir link sınırı belirtin 2 ya da 3'ü geçmesin bu linkler.
3. Cevap: Tanıtım yazılarının ücretleri tamamen size kalmış, ben ortalama bir fiyat veriyorum genellikle ama fiyatınızı sitenizin durumuna göre, yazıyı sizin veya karşı tarafın yazmasına göre, kelime sayısına göre fiyatlandırabilirsiniz.

hmm evet dediklerini dikkate alacağım şimdi bende karşı tarafa mail çekeceğim bunun planlanmasını yapıyorum söyledikleriniz çok yararlı teşekkürler. Bu arada warez spam bunları kabul etmeyeceğim evet uyarınız için sağolun.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al