1. Cevap: Tanıtım yazısı, herhangi bir konu ile ilgili yazılan reklam yazılarıdır. Tanıtım yazısı yazdırmak isteyen kişi size bir konu verir ve içerisinde şu linkler geçsin der sizde yazarsınız ve bu yazının bir reklam amacı güttüğünü okuyanlara farkettirmeden sizin normal bir makaleniz gibi yayınlarsınız ama arka planda bu bir reklam yazısı olur. Tanıtım yazılarını sizede yazdırabilirler ya da adam kendisi yazdırmıştır birisine bunu al yayınla der.
2. Cevap: Talepleriniz örneğin siteniz warez içeren bir site değilse bu tür sitelerin linkini almayacağınızı belirtin yoksa sitenize zararı olur. Yazı içerisinde bir link sınırı belirtin 2 ya da 3'ü geçmesin bu linkler.
3. Cevap: Tanıtım yazılarının ücretleri tamamen size kalmış, ben ortalama bir fiyat veriyorum genellikle ama fiyatınızı sitenizin durumuna göre, yazıyı sizin veya karşı tarafın yazmasına göre, kelime sayısına göre fiyatlandırabilirsiniz.
2. Cevap: Talepleriniz örneğin siteniz warez içeren bir site değilse bu tür sitelerin linkini almayacağınızı belirtin yoksa sitenize zararı olur. Yazı içerisinde bir link sınırı belirtin 2 ya da 3'ü geçmesin bu linkler.
3. Cevap: Tanıtım yazılarının ücretleri tamamen size kalmış, ben ortalama bir fiyat veriyorum genellikle ama fiyatınızı sitenizin durumuna göre, yazıyı sizin veya karşı tarafın yazmasına göre, kelime sayısına göre fiyatlandırabilirsiniz.
hmm evet dediklerini dikkate alacağım şimdi bende karşı tarafa mail çekeceğim bunun planlanmasını yapıyorum söyledikleriniz çok yararlı teşekkürler. Bu arada warez spam bunları kabul etmeyeceğim evet uyarınız için sağolun.