-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Faydalı İşler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
"Yeni Başlayanlar" kategorisi sanırım benim uzun süre takılmam gereken bir başlık olacak. Aşağı-yukarı 10 gün önce wordpreesle tanıştım tamamen spontane oldu normalde muhasebeciyim işlerin sakin olduğu bir arada youtube da denk geldim :) sonrası yokuş aşağı freni boşalmış bir kamyon gibi geldi herşey :) wmaraci,*** ve değişik forumlarda dolaştım inanılmaz hoşuma gitti 10 tane domain edindim içlerinden birini seçtim okuduğum kadarı ile sağlık iş yapıyor bende ona yoğunlaştım bi domain aldım hosting aldım ve yine edindiğim bilgiler ışığında geriye vurucu etkiye sahip bir tema edinmek kaldı. Reklam olur mu bilmem ama safirtema dan bir tema kestirdim gözüme kullananlar yada deneyim yaşayanlar varsa burası hakkında bilgi almak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Artık Safir Tema , Ecce Pure temaları görmekten kör oldum :D özellikle sağlık/bakım/kadınlarla alakalı sitelerde safir tema çok yoğun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Medya Uzman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şöyle söyleyeyim sağlık iş yapıyor demişsiniz ama sizin sağlığa ilginiz fazla yoksa ne kadar verimli olunur bilemem. Ama her şeyin başı sağlık bunu da unutmamak gerek. Tema alarak arkadaşında dediği gibi çok yaygın olan temalar. Her girdiğimiz sitede aynı temayı görmek bunalttı diyebilirim. Farklı bir tema bulmanızı tavsiye ederim. Ama tabi ki tercih size ait ve siz ilgilenceksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Faydalı İşler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merakım şurdan geldiben muhasebeciyim ama işim onkoloji ürünleri üzerine tabiben sadece faturalama vs.işlerine bakıyorum saha arkadaşlarım gibi dışarda hastanelerde değilim fakat ofis de olsun hastanelerde olsun çalıştığımız hocalar vs.olsun artık baya bişeyler biliyorum en azından 0 değilim bu konuda :) hatta aldığım domainin nasıl boşta olduğunu anlamadım :)