-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mobilya Teknikeri
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun Aleyküm...
Kardeşlerim sitemde bazı zamanlarda bu durumla karşılaşıyorum host aldığım kişilere soruyoum saldırı var sistem kapattı diyorlar ..
bu saldırı olayına aklım ermiyor.. bununla nasıl başa çıkabilirim bir fikri olan varmı acep... sıkıldım bu drumdan...
Lütfen birleri akıl versin bana..
Not: inşallah konuyu doğru yere açmışımdır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aleykümselam,
Öncelikle wordpress alt yapısını mı kullanıyorsun.
Eğer cevabın evetse wordpress fazla kaynak tüketiyor ve cpu aşımı yapıyor olabilir. bu gibi durumlarda aynı hosttaki diğer sitelerde yavaşlar o yüzden sorunun sebebi olan site suspend yani askıya alınır.
Nerden biliyorum?
Benim başıma geldi. WP optimizasyon falan işleri ile uğraştım. Baktım istediğim randımanı alamıyorum blogspot.com a geçtim. Şimdi kafam hosting bakımında rahat.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mobilya Teknikeri
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim.. hakikaten sıkıldım birde akşam kapanıyor google bile kızdı sanırım artık dikkate almıyor benim sitemi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu arada neden alıntı yaparak cevap verme özelliği devre dışı bırakılmış. Yoksa sadece bende mi öyle?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mobilya Teknikeri
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilginiz için çok teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şunuda Bir İncele İstersen,İşine Yarayabilir. Fazla Bilgi Sahibi Değilim. Lakin,İşin Ehli Arkadaşlar Daha İyi Bilirler.
ALıntıdır:
CloudFlare gelişimi Matthew Prince ve Lee Holloway tarafından 2009 yılında başlatıldı. 2010 yılı içerisinde TechCrunch aracılığıyla tüm Dünya’nın ilgisini çeken CloudFlare temel olarak sitenizi DDoS, SQL Injection ve spam yorumlardan korumaktadır. Ayrıca ek olarak CDN hizmeti veriyor. (bkz: Content Delivery Network) Sahip olduğu özellikleri tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu özellikler sizi güvenlik saldırılarından koruyacak ve sitenize erişim sağlanamadığı anda sitenizin son haliyle yayında kalmasını sağlayacaktır. CloudFlare ile bir sitenin ortalama sayfa hızı %30 artar, harcadığı bant genişliği % 60 azalır ve sistem sayesinde sitenin güvenliği artmış olur. CloudFlare henüz betayken milyonlarca saldırıyı engellemiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
doss ataksa çözümü kolay ama botnet ise o iş zor :) firewall cihazı alsın sunucu sahibi