lostyazilim

Wordpress Sağ tık engeleme

9 Mesajlar 990 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar, bir projem var ve site yeni olmasına rağmen hitini arttırmaya devam ediyor fakat aynı konuya hakim olmak isteyen 3-5 site sitemdeki herşeyi kopyala yapıştır ile sitesine alıyor. Birazda olsun buna engel olabilmek için sağ tık engeli koymayı düşünüyorum.

Kullandığınız eklentinin kaynağını atabilirmisinz yada bu sağ tık seo açısından filan zararlı olabilecek birşeymi mantıken değil ama ben yinede sorayım..

wmaraci
reklam

burmeser burmeser All is well :)) Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Web Tasarımı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 186 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
Sağ tık engeli koysanız ne olacak ki? Ben sağ tık engeli koydum 80 kopya yapmışlar. Sağ tık engelini chromeye girip gelişmiş ayarlardan bir ayar yapıp bütün siteni bile kopyalarlar. Sağ tık falan hikaye bu yüzden.

Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi!

retrospektif retrospektif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 7, (%100)
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-copyprotect/

Ancak her zaman bir açık kapı vardır :)

Ek olarak zararı olmaz.
burmeser

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)

burmeser adlı üyeden alıntı

Sağ tık engeli koysanız ne olacak ki? Ben sağ tık engeli koydum 80 kopya yapmışlar. Sağ tık engelini chromeye girip gelişmiş ayarlardan bir ayar yapıp bütün siteni bile kopyalarlar. Sağ tık falan hikaye bu yüzden.

Bu agresif yapıda nedir böyle ? Size ne soruyorum siz ne anlatıyorsunuz aa şaka yapıyor olmalısınız demek bütün site kopyalanabiliyor ? Konudaki yazıyı iyi okumadınız sanırım, birazda olsun buna engel olabilmek ne demektir ? caydırıcı birşey olduğunu için bunu yapmak istiyorum agresif tavırlarla cevap vermeniz yanlıştır.

retrospektif adlı üyeden alıntı

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-copyprotect/

Ancak her zaman bir açık kapı vardır :)

Ek olarak zararı olmaz.

Aynen öyle hocam, teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Web Tasarımı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 186 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

Umitoloji adlı üyeden alıntı

Bu agresif yapıda nedir böyle ? Size ne soruyorum siz ne anlatıyorsunuz aa şaka yapıyor olmalısınız demek bütün site kopyalanabiliyor ? Konudaki yazıyı iyi okumadınız sanırım, birazda olsun buna engel olabilmek ne demektir ? caydırıcı birşey olduğunu için bunu yapmak istiyorum agresif tavırlarla cevap vermeniz yanlıştır.

Gecenin bu saatinde güldürdünüz beni.:) Ne agresifliği gayet neşeli yazmıştım oysa. Caydırıcı olacağını düşünüyorsanız sağ tık engelini koyun ama emin olun caydırıcı falan olmuyor.

• Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)

Gecenin bu saatinde güldürdünüz beni.:) Ne agresifliği gayet neşeli yazmıştım oysa. Caydırıcı olacağını düşünüyorsanız sağ tık engelini koyun ama emin olun caydırıcı falan olmuyor.

Şimdi hocam şöyle birşey var, diyelim ki bir filmi google'da arattırdınız 3 sekmede aramayla alakalı filmler var şimdi tek tek özel alanlara yada resim alanlarına kopyala yapıştır yapmanız gerekiyor, x sitesinde sağ tık engeli var y ve z de yok siz hangisiyle uğraşırdınız ? 2 siteyi kenara atıp x sitesiylemi en azından bezdirici birşey olacaktır. Yoksa tabiki biliyorum daha geçen gün arkadaşım gözümün önünde başka birisinin 1-2 gün uğraşıp çekemediği siteyi çekip scriptine entegre etti.

retrospektif retrospektif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 7, (%100)

Bence arkadaşın agresifliği içeriğini kopyalayanlara :) Size değil, ufak bir yanlış anlaşılma.

Caydırıcılığına gelince mutlaka var. Yoksa bu eklenti bu kadar yaygın kullanılmazdı. JavaScript devre dışı bırakıldığında işlevini görmiyor. İşte bunu bilmeyenlere engel oluyor :D
burmeser Umitoloji

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Web Tasarımı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 186 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

retrospektif adlı üyeden alıntı

Bence arkadaşın agresifliği içeriğini kopyalayanlara :) Size değil, ufak bir yanlış anlaşılma.

Caydırıcılığına gelince mutlaka var. Yoksa bu eklenti bu kadar yaygın kullanılmazdı. JavaScript devre dışı bırakıldığında işlevini görmiyor. İşte bunu bilmeyenlere engel oluyor :D

Valla birinin de beni anlamış olmasına çok sevindim.:) Teşekkürler...

Ek Olarak:

Umitoloji adlı üyeden alıntı

Şimdi hocam şöyle birşey var, diyelim ki bir filmi google'da arattırdınız 3 sekmede aramayla alakalı filmler var şimdi tek tek özel alanlara yada resim alanlarına kopyala yapıştır yapmanız gerekiyor, x sitesinde sağ tık engeli var y ve z de yok siz hangisiyle uğraşırdınız ? 2 siteyi kenara atıp x sitesiylemi en azından bezdirici birşey olacaktır. Yoksa tabiki biliyorum daha geçen gün arkadaşım gözümün önünde başka birisinin 1-2 gün uğraşıp çekemediği siteyi çekip scriptine entegre etti.

Valla ben zorlukları seven bir kadınım bu yüzden zor olanla uğraşırdım.:) O engeli ortadan kaldırmak için araştırır ne yapar eder o engeli ortadan kaldırırdım. Nette gezinen herkes benim kafada olmadığı için sizin engel işe yarar belki ve caydırıcı olabilir.
Developers

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)

Valla birinin de beni anlamış olmasına çok sevindim.:) Teşekkürler...

Ek Olarak:

Valla ben zorlukları seven bir kadınım bu yüzden zor olanla uğraşırdım.:) O engeli ortadan kaldırmak için araştırır ne yapar eder o engeli ortadan kaldırırdım. Nette gezinen herkes benim kafada olmadığı için sizin engel işe yarar belki ve caydırıcı olabilir.

Neşeli yazdım dediniz fakat önceden yaşanmış bir kızgınlığı geçtiği belli o yüzden öyle yazmış bulundum, valla ben kopyala yapıştırıcıların bu kadar inatçı olacağını düşünmüyorum 1000'de 1 gelir oda alsın :D o uğraştan sonra sıkıntı yok
burmeser

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al