Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar arkadaşlar, bir projem var ve site yeni olmasına rağmen hitini arttırmaya devam ediyor fakat aynı konuya hakim olmak isteyen 3-5 site sitemdeki herşeyi kopyala yapıştır ile sitesine alıyor. Birazda olsun buna engel olabilmek için sağ tık engeli koymayı düşünüyorum.
Kullandığınız eklentinin kaynağını atabilirmisinz yada bu sağ tık seo açısından filan zararlı olabilecek birşeymi mantıken değil ama ben yinede sorayım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Web Tasarımı
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sağ tık engeli koysanız ne olacak ki? Ben sağ tık engeli koydum 80 kopya yapmışlar. Sağ tık engelini chromeye girip gelişmiş ayarlardan bir ayar yapıp bütün siteni bile kopyalarlar. Sağ tık falan hikaye bu yüzden.
Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi!
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Web Tasarımı
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Umitoloji adlı üyeden alıntı
Bu agresif yapıda nedir böyle ? Size ne soruyorum siz ne anlatıyorsunuz aa şaka yapıyor olmalısınız demek bütün site kopyalanabiliyor ? Konudaki yazıyı iyi okumadınız sanırım, birazda olsun buna engel olabilmek ne demektir ? caydırıcı birşey olduğunu için bunu yapmak istiyorum agresif tavırlarla cevap vermeniz yanlıştır.
Gecenin bu saatinde güldürdünüz beni.:) Ne agresifliği gayet neşeli yazmıştım oysa. Caydırıcı olacağını düşünüyorsanız sağ tık engelini koyun ama emin olun caydırıcı falan olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Web Tasarımı
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
retrospektif adlı üyeden alıntı
Bence arkadaşın agresifliği içeriğini kopyalayanlara :) Size değil, ufak bir yanlış anlaşılma.
Caydırıcılığına gelince mutlaka var. Yoksa bu eklenti bu kadar yaygın kullanılmazdı. JavaScript devre dışı bırakıldığında işlevini görmiyor. İşte bunu bilmeyenlere engel oluyor :D
Valla birinin de beni anlamış olmasına çok sevindim.:) Teşekkürler...
Ek Olarak:
Umitoloji adlı üyeden alıntı
Şimdi hocam şöyle birşey var, diyelim ki bir filmi google'da arattırdınız 3 sekmede aramayla alakalı filmler var şimdi tek tek özel alanlara yada resim alanlarına kopyala yapıştır yapmanız gerekiyor, x sitesinde sağ tık engeli var y ve z de yok siz hangisiyle uğraşırdınız ? 2 siteyi kenara atıp x sitesiylemi en azından bezdirici birşey olacaktır. Yoksa tabiki biliyorum daha geçen gün arkadaşım gözümün önünde başka birisinin 1-2 gün uğraşıp çekemediği siteyi çekip scriptine entegre etti.
Valla ben zorlukları seven bir kadınım bu yüzden zor olanla uğraşırdım.:) O engeli ortadan kaldırmak için araştırır ne yapar eder o engeli ortadan kaldırırdım. Nette gezinen herkes benim kafada olmadığı için sizin engel işe yarar belki ve caydırıcı olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.