retrospektif adlı üyeden alıntı
Bence arkadaşın agresifliği içeriğini kopyalayanlara :) Size değil, ufak bir yanlış anlaşılma.Caydırıcılığına gelince mutlaka var. Yoksa bu eklenti bu kadar yaygın kullanılmazdı. JavaScript devre dışı bırakıldığında işlevini görmiyor. İşte bunu bilmeyenlere engel oluyor :D
Valla birinin de beni anlamış olmasına çok sevindim.:) Teşekkürler...
Ek Olarak:
Şimdi hocam şöyle birşey var, diyelim ki bir filmi google'da arattırdınız 3 sekmede aramayla alakalı filmler var şimdi tek tek özel alanlara yada resim alanlarına kopyala yapıştır yapmanız gerekiyor, x sitesinde sağ tık engeli var y ve z de yok siz hangisiyle uğraşırdınız ? 2 siteyi kenara atıp x sitesiylemi en azından bezdirici birşey olacaktır. Yoksa tabiki biliyorum daha geçen gün arkadaşım gözümün önünde başka birisinin 1-2 gün uğraşıp çekemediği siteyi çekip scriptine entegre etti.
Valla ben zorlukları seven bir kadınım bu yüzden zor olanla uğraşırdım.:) O engeli ortadan kaldırmak için araştırır ne yapar eder o engeli ortadan kaldırırdım. Nette gezinen herkes benim kafada olmadığı için sizin engel işe yarar belki ve caydırıcı olabilir.