Youtube insanların video çekip yüklediği bir platformdur.Yeni çağda herkez video atamay başladı ama yeni kanal açarların ortak bir sorunu var.Kanal konusu bulmak,kanal konusu sizin kanalınızın ne iş yaptığını belirler.Kanal konusu bulmak zor olsa da ben sizler için en iyi kanal konularını değerledim ve sundum.

Benim Youtube Kanalım




1.Nasıl Yapılır?

Nasıl Yapılırikanalları youtube türkiye de çok fazla video çekilen bir konudur.İnsanlar yapamadığı şeyleri youtube'den videolara bakarak yapmaya çalışırlar.Türkçe nasıl yapılır kaynakları azdır bu yüzden yabancı kaynakları türkçe'ye çevirip ufak değişiklikler yaparak kullana bilirsiniz.

2.Eğitim

Türkiye de popüler olan bi diyer kanal konumuz eğitim kanallarıdır.Eğitim derken sadece matematik,türkçe,sosyal bilgiler vb. gibi şeylerden bahsetmiyorum.Web site eğitmeni,youtube eğitmeni,program eğitmeni vb. gibi konular da eğitmenlik yapa bilirsiniz.Bu kanallar da gayet iyi para kazandırmaktadır.

Önerilen Yazı:En İyi Video Düzenleme Programları

3.Vlog

Vlog kanalları hızlı büyüyen kanallardandır ve bu videoları çekmek için sadece bir Go Pro yeterli olmaktadır veya bi telefon kamerası da olur.Yaptığınız şeyleri veya özel günleri video alarak kanalınız da paylaşa bilirsiniz vlog kanalları çok hızlı büyürler.

4.Oyun

Oyun kanalları tüm dünya da çok popüler bir kategoridir.Oyun kanalı açıp popüler oyunları oynayıp video kaydede biilirsiniz fakat dünya da çok fazla oyun kanalı olduğu için işiniz zor hatda dünyayı geçtim türkiye de en az 120.000 oyun kanalı bulunmakta yani bu kanalların arassından sıyrılmanız lazım.

5.Komedi

İmkanınız varsa omedi videoları çeke bilirsiniz ve bu sayede kısa bir sürede gelişe bilirsiniz. ancak içerikleriniz size özgün olmalı eğer böyle olursa dağahızlı gelişe bilirsiniz.

6.Lycris

Lycris videoları yaparak abone kazan bilirsiniz insanlar şarkıları ezberleye bilmek için lycris kanallarını kullanır bu saye de hızlıca gelişe bilirsiniz.Gündemde ki şarkıları kullanarak hızlı bir şekil de gelişe bilirsiniz.

7.Parodi

Bir parodi kanalı oluştura bilirsiniz dizilerin filmlerden kesitler alarak parodi oluştura bilirsiniz bu saye de hızla gelişe bilirsiniz.İnsanlar parodi kanallarını sever.Popüler diziler de bu takdiği uygularsanız hızla gelişe bilirsiniz.

8.Aniasyon

Animasyon yapmak zor olsa da emeğinizin karşılığını veren bir kategoridirr ve animasyon kanalı aça bilirsiniz.AAnimasyon kanallaarı ilk 1-2 ay faazla gelişemese de sonradan çok hızlı bir artış gerçekleştirirler.

9.Dizi film İnceleme

Dizi film inceleme,kanalı oluşura bilirsiniz dizide ki çekip hatalarını ve saçma yerleri belirleyip bi voideo da birleştirirseniz ortaya güzel bir iş çıkar insanlar hatalara bakmayı sever tavsiye ederim.

10.Haber

Gaber kanalı opluştura bilirsiniz insanlar gündemi merak eder özellikle bu günler de ekonomi sıkıntı da olduğu için haber kanalları çok tutar ama çok risklidir yani bir kanaldan çalarsanız elinize dava kağadını alırsınız 2 güne o yüzden kendi haberlerinizi yapmanızı tavsiye ederim.Gazatecilik okuyanlar için güzel bir kanal fikiri.

Bu yazım da sizlere para kazandıracak youtube kanal fikirlerini değerledim.Umarım işinize yaramıştır.