Merhabalar, çocuk kanallarınız için makul fiyata animasyonlu çocuk şarkısı kliplerinizi hazırlıyorum.
Her şey dahil (kapak, başlık, açıklama, hashtag ve etiket) teslimat sağlıyorum.
AI ile şarkı demonuzu sizlere sunuyor ve onayınızın ardından yine AI ile (sahne sahne) klip kurgunuza başlıyorum.
Otomasyon değildir, ciddi bir mesaisi mevcuttur, kurgu / edit süresi uzundur.
Örnekler
(Örnek videoları söz sahne uyumu, kapanış vs incelikleri görebilmeniz adına tamamen izlemenizi tavsiye ediyorum)
"Bu konsept ile şuan 3 kanal kasmaktayım, birinin 300 küsür saat izlenmesi kaldı PK için önümüzdeki günlerde güncel gelir istatistikleri paylaşıyor olacağım."
Video Adet Fiyat: 600 TL'dir.
Toplu siparişleriniz için indirim uygulanır.
Standart video süreleri 2-4 dakikadır. Daha uzun süre talepleriniz de karşılanır, fiyat revize edilir.
Siparişinizi dilediğiniz gibi detaylandırabilirsiniz, şarkı sözlerini, sahneleri istediğimiz gibi kurgulayabiliyoruz.
Veya tamamen bana bırakabilirsiniz, potansiyeli yüksek seçenekler için sizlere demolar sunmaktayım.
Tercihinize göre videolara kanal logosu / filigran ekleyebilirim.
Video kalitesi, kapak tasarımları için örneklerde gördüğünüz ölçütlerde özeniyorum, başlık ve açıklamalarınız için YouTube SEO odaklı çalışıyorum.
Sürekliliğini sağlayabileceğiniz makul sürelerde önerilere düşebileceğiniz yatırımlık bir konsepttir.
İletişim
PM GÖNDERMEK İÇİN TIKLAYINIZ
E-POSTA: upvote@outlook.com.tr