lostyazilim

Kanal için birkaç sorum var

5 Mesajlar 653 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

unal unal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Barista
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** B**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 38 / 14
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya giriyorum. O Ses Türkiye'de yarışmış bir arkadaşım var ve bu arkadaşımın elemelerde söylediği şarkı youtubeda 1 milyon izlemeyi geçen ilk yarışmacı olmuştu. Daha sonra bu videosu 2 milyonu geçmiş fakat yarışmacılar arasında haksız rekabete sebep olacağından! o ses türkiye resmi youtube hesabı kendi kanalından videoyu yayından kaldırmıştı. Tabi daha sonraları yeniden videoyu yüklediler ve şu an videonun 1 milyondan fazla izlenme sayısı var.
Yarışma sırasında bende destek amaçlı youtube kanalı açmıştım. Şu an 2bine yakın abonesi ve yüklediğim 4 videonun 1buçuk milyona yakın izlenmesi var. Ayrıca 12binlik facebook hayran sayfamız var.
Sormak istediğim şu: Amatör olarak video çekip şarkı söyleyecek bu arkadaşımın videolarını youtubea yüklemeyi düşünüyorum. Para kazanma özelliğini açmak için kaç videodan sonra bunu yapmalıyım. Yani partnerlik başvurum ne zaman daha garanti şekilde onaylanır?
Ayrıca videoların uzunluğu ne kadar olmalı? Normalde en az 3 en fazla 5 dakikalık videolarımız olacak, bu sorun oluşturur mu?
Amatör olarak yapacağımız bu çalışmaların ortalama ne kadar bir getirisi olur tahminen?
Kazandığımız geliri ufak bir ses stüdyosu yapıp daha kaliteli ses ve görüntüden oluşan videolarla tamamlamak istiyoruz.
Tavsiyelerinizi ve düşüncelirinizi merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)
Yarışmaya katılmış ve ciddi anlamda bir kitlesi oluşmaya başlamışsa bence zaten istediğiniz partnerle görüştükten sonra partnerlik sağlayabilirsiniz. Para kazanmayı da 1 videoda bile açabilirsiniz. Başvuru sırasında soruyor zaten size haftada kaç video yükleyebilirsiniz vs. diye

• Üyelik 14.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Barista
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** B**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 38 / 14
  • Ticaret 11, (%100)

ReşitÇiçek adlı üyeden alıntı

Yarışmaya katılmış ve ciddi anlamda bir kitlesi oluşmaya başlamışsa bence zaten istediğiniz partnerle görüştükten sonra partnerlik sağlayabilirsiniz. Para kazanmayı da 1 videoda bile açabilirsiniz. Başvuru sırasında soruyor zaten size haftada kaç video yükleyebilirsiniz vs. diye

Cevabınız için teşekkürler. Bu partnerleri nereden seçebiliyoruz peki? Bu konu hakkında pek bilgim yok açıkçası.

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)
Youtube partneri çok diye biliyorum araştırıp size uygununu bulabilirsiniz benim bildiğim buzzmyvideos var.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Barista
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** B**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 38 / 14
  • Ticaret 11, (%100)

ReşitÇiçek adlı üyeden alıntı

Youtube partneri çok diye biliyorum araştırıp size uygununu bulabilirsiniz benim bildiğim buzzmyvideos var.

teşekkürler hocam araştırıyorum

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al