-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Müzisyen, Turizim, Aşcılık,
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar; Youtube da bir partner firması ile çalışıyorum ve aylık ödeme alıyorum. Allaha şükür iyi de kazanıyorum. Benim merak ettiğim konu şu kardeşiminde partnerden para kazanıyor onda 1 milyon küsür görüntülenme varsa ben 10 milyon daha fazla görüntülenme var ve kardeşimin 8.000 aboneli kanalı var. Benim abone sayım da 200 K ya geliyor ve 3-4 ay önce filan kanal ismim yazan kutuda play tuşlu plaket geldi. 150 bin aboneyi geçince geliyor muş. Kardeşimin 8.000 aboneli kanalında kanal adının yanın tik işareti doğrulandı yazısı olan işaret geldi ve abone sayısı artmaya başladı fakat benim izlenme ve abonem sayım fazla hatta youtube plaket gönderdi bende bu rozet midir nedir tik işareti yok. Youtube neye göre veriyor bu kriterler nelerdir? 13 gündür araştırıyorum farklı yerlerde farklı konular ve herkes başka birşey söylüyor. Bu rozet kafama takıldı bu konuyla elin ehlisi usta kişi neye göre verdiğini söylebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer kanalınız spam, ünlem, eşeleşen vs. almıyorsa kısacası temizse ve belirli bir abone sayısına ulaşırsan (10k olması lazım) bahsettiğiniz simgeyi alabiliyorsunuz. Size gönderilen rozet de sizin söylediğiniz gibi youtube hizmet rozeti abone sayısına göre gönderiliyor. Ben yt işini bırakalı çok oldu ama 1m 10m izlenmeyi hangi kategoride çalışarak alıyorsunuz sorun değilse özelden paylaşabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
10k olmasına gerek yok düzenli ve tamamen size ait içerikler yüklediğinizde aboneniz 1k bile olsa alırsınız rozeti. Ama tamamen kendinize ait içerikler olmalı.