lostyazilim
tr.link

Yeni YOUTUBE EĞİTİM KANALIM -Dijital Dünyaya Dair Her şey

17 Mesajlar 1.942 Okunma
lstbozum
tr.link

turgutdgn turgutdgn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Kanala video yüklemeden önce en azından 50-100 abonem olsun istedim ilk video yüklediğimde birilerine bildirim gitsin o kişilerde bu işlere ilgili kişiler olsun istedim ki ilk video attığımda en azından videonun büyük bir çoğunluğunlunu izlerler youtube eğitimleriye alakalı olduğu için buda youtube algoritmaları için iyi bir izlenim olacağı için hiç abone olmadan video paylaşmak yerine belli bir aboneden sonra paylaşmak istedim sadece yeni açılmış bir kanala destek olmak için abone olmanızı rica ettim nede olsa ücretsiz :) videoları beğenmezseniz abonelikten çıkarınız :) xsafa
anilcagliyan
xsafa

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.youtube.com/channel/UCcKsA-OdHC8QyaV37CGi9IQ?sub_confirmation=1
wmaraci
reklam

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)

RespectionS adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı olsun ikinci söylemek istediğim çekimleri nerede yapıyorsunuz buldum be kanalının, yakın zaman da çok büyük ses getirecek bir YouTube kanalı projem var başlangıç için studio tarzı bir yere ihtiyacım var kiralama olabilir, sponsor olabilir :)

Teşekkür ederim. Buldumbe kanalının çekimlerini Çanakkale'de kendi ofisimde yapıyorum bir süre ara verdik o kanalın çekimlerine yakın zamanda tekrardan başlayacağız. Fakat siz sanırım İstanbul'dasınız.

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

turgutdgn adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim. Buldumbe kanalının çekimlerini Çanakkale'de kendi ofisimde yapıyorum bir süre ara verdik o kanalın çekimlerine yakın zamanda tekrardan başlayacağız. Fakat siz sanırım İstanbul'dasınız.

Evet malesef, peki ofisinizi çekimlere hazırlamak ortalama ne kadar bir maliyete yol açtı sizde bu arada kanal açıklamanızda ki hataları düzeltin gözünüzden kaçmış sanırım ve daha iyi bir kapak fotoğrafı olabilirdi biraz pasif kalmış özellikle 6 yıldır dijital dünya da bulunan birisi için daha şık ve kaliteli ben burdayım diyen bir kapak fotoğrafı beklerdim :)
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Aslında bu tamamen sizin bütçenize bağlı ben Buldumbe kanalını geçen yıl açma kararı aldığımda imkanlarım çok kısıtlıydı ve Youtube konusunda bir tecrübem yoktu ilk kanal deneyimim olacaktı. Ama ertelemek istemedim yaparken öğrenir zamanla geliştiririz diye iyi kötü bir şeyler çıkartmak istediğim için başladık çekim hazırlıklarına. Kameramız yoktu ekipten birisi arkadaşından ödünç alıyordu çekim günleri için, tripod yoktu bir tripod aldım 20-25 tlydi :) ucuz bir tripod işimizi gördü arka planı dekor yapmak istiyordum dediğim gibi o zamanlarda kısıtlı imkanlardan dolayı yeşil perde aldım oda kaliteli bir şey değildi internette 200-300 e satılanlardan değildi onuda 20 30 a aldım 2 metre yükseklik 3 metre genişliği var sanırım başlangıçta kamera tripod ve yeşil perde yetiyordu bizim için ofiste beyaz masamızda vardı onuda ekledik her şey hazırdı :) yani kısaca benim çekimlere hazırlamam ortalama 50-60 tlydi birde 50 tlye biraz büyük bir ampul aldım toplamda 100 tl diyelim :) bu yazıyı böyle uzun yazmamın sebebi belki kanal açmak isteyip bütçem yok diye açmaya cesaret edemeyen arkadaşlar için yazmak istedim, başlayın gerisi gelir. :) Güzel bir arka plan hazırlayabiliyorsanız yeşil perde kullanmamanızı öneririm.
Bütçe konusu haricinde photoshop gibi konularda son 1 yıldır kendim yapmaya,öğrenmeye başladığım için çok üst düzey bir bilgiye sahip değilim fakat bu kapak için özendiğim söylenemez boş kalmasın diye yaptığım bir kapak ilerleyen günlerde değiştireceğim o konuda haklısınız teşekkür ederim eleştiri için :) Aynı şekilde kanal açıklama kısmında da değişiklikler yapacağım fakat belki benim görmediğim yanlışlıklarda görmüş olabilirsiniz şuan gördüğünüz yanlışları da buradan yada özelden yazarak belirtirseniz sevinirim :) Son olarak sizin kanalınızın adı bellimi kategoriniz ne olacak? RespectionS
Bu yazışmaları okuyan diğer arkadaşlar konuda bahsettiğim ekipmanlarla çektiğimiz videoları inceleyebilirsiniz Buldumbe kanalından https://www.youtube.com/channel/UCsm2Zr1fMI7BL7h32M5VwmQ

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

Aslında bu tamamen sizin bütçenize bağlı ben Buldumbe kanalını geçen yıl açma kararı aldığımda imkanlarım çok kısıtlıydı ve Youtube konusunda bir tecrübem yoktu ilk kanal deneyimim olacaktı. Ama ertelemek istemedim yaparken öğrenir zamanla geliştiririz diye iyi kötü bir şeyler çıkartmak istediğim için başladık çekim hazırlıklarına. Kameramız yoktu ekipten birisi arkadaşından ödünç alıyordu çekim günleri için, tripod yoktu bir tripod aldım 20-25 tlydi :) ucuz bir tripod işimizi gördü arka planı dekor yapmak istiyordum dediğim gibi o zamanlarda kısıtlı imkanlardan dolayı yeşil perde aldım oda kaliteli bir şey değildi internette 200-300 e satılanlardan değildi onuda 20 30 a aldım 2 metre yükseklik 3 metre genişliği var sanırım başlangıçta kamera tripod ve yeşil perde yetiyordu bizim için ofiste beyaz masamızda vardı onuda ekledik her şey hazırdı :) yani kısaca benim çekimlere hazırlamam ortalama 50-60 tlydi birde 50 tlye biraz büyük bir ampul aldım toplamda 100 tl diyelim :) bu yazıyı böyle uzun yazmamın sebebi belki kanal açmak isteyip bütçem yok diye açmaya cesaret edemeyen arkadaşlar için yazmak istedim, başlayın gerisi gelir. :) Güzel bir arka plan hazırlayabiliyorsanız yeşil perde kullanmamanızı öneririm.
Bütçe konusu haricinde photoshop gibi konularda son 1 yıldır kendim yapmaya,öğrenmeye başladığım için çok üst düzey bir bilgiye sahip değilim fakat bu kapak için özendiğim söylenemez boş kalmasın diye yaptığım bir kapak ilerleyen günlerde değiştireceğim o konuda haklısınız teşekkür ederim eleştiri için :) Aynı şekilde kanal açıklama kısmında da değişiklikler yapacağım fakat belki benim görmediğim yanlışlıklarda görmüş olabilirsiniz şuan gördüğünüz yanlışları da buradan yada özelden yazarak belirtirseniz sevinirim :) Son olarak sizin kanalınızın adı bellimi kategoriniz ne olacak? RespectionS
Bu yazışmaları okuyan diğer arkadaşlar konuda bahsettiğim ekipmanlarla çektiğimiz videoları inceleyebilirsiniz Buldumbe kanalından https://www.youtube.com/channel/UCsm2Zr1fMI7BL7h32M5VwmQ

evet whatsapp veya skype özelden gönderin detaylı görüşelim :) turgut bey
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

Ek olarak siyah stor perde daha iyi olacaktır tahminimce :D
turgutdgn

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 313 / 72
  • Ticaret 3, (%100)
Yeşil perde almamın sebebi montajla arka planı değiştirmekti o yüzden :) Bu Turgut Doğan kanalım için dediğiniz gibi siyah yada siyaha yakın gri tonlarında bir arka plan alacağım ya da duvarı boyayacağım :) RespectionS

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al