lostyazilim
tr.link

Youtube Eşleşen 3. Taraf İçerik Sorunu

5 Mesajlar 1.955 Okunma
lstbozum
tr.link

yazanadam yazanadam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 59 / 55
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba,
Youtube kanalımı adsense ile birleştirmeye çalıştım ancak bir türlü onay alamadım. Yaşanan sorunda videoların bir kısmında telif sorunu olması. Uğraşırken bazılarını hallettim ama bir kaç video kaldı yine. Mesela "Eşleşen üçüncü taraf içeriği" ve " Para kazanma bilgisi sağlamak için 13 gün gününüz kaldı" uyarıları çıkıyor. Nasıl bir çözüm üretilebilir acaba

wmaraci
reklam

carlito1914 carlito1914 Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)
Buna bir çözüm üretemezsin kendin video çekip özgün çalışacağın bi kanal aç Adsense hesabından da olabilirsin.

"Gafasına göre takılan adam"

42qral42 42qral42 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

carlito1914 adlı üyeden alıntı

Buna bir çözüm üretemezsin kendin video çekip özgün çalışacağın bi kanal aç Adsense hesabından da olabilirsin.

Hocam kusura bakmazsanız size kısmen katılmıyorum. Birçok kişi youtube de spammer olarak para kazanıyor
yazanadam yani hocam sizde eğer bir spammer iseniz videolarınızın telif ,eşleşen geçmesi için hızlandırma kırpma çerçeve ekleme gibi taktikler kullanabilirsin

carlito1914 carlito1914 Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

42qral42 adlı üyeden alıntı

Hocam kusura bakmazsanız size kısmen katılmıyorum. Birçok kişi youtube de spammer olarak para kazanıyor
yazanadam yani hocam sizde eğer bir spammer iseniz videolarınızın telif ,eşleşen geçmesi için hızlandırma kırpma çerçeve ekleme gibi taktikler kullanabilirsin

Ben kendi içeriğimi kendim üretiyorum spam çalışmak hırsızlıktır benim düşüncem bu öneri için teşekkürler.

"Gafasına göre takılan adam"
wmaraci
wmaraci

Elit Elit Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhendiz
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 50 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

carlito1914 adlı üyeden alıntı

Ben kendi içeriğimi kendim üretiyorum spam çalışmak hırsızlıktır benim düşüncem bu öneri için teşekkürler.

HAH tamda aklıma takılan bir konuya denk geldi..

Geçen gün videolara bakıyorum, hatta tv de de sörvayvır dans olayları filan

Sonra nete bi bakıyım dedim, daha önce acunun programlarını yayınlamak yasak gibisinden bişeyler okumuştum..

Yutuba bi bakyım, acunun program olduğu gibi yutubda, hatta bazı videolar kırpılmış oh ne ala..

Yasak değil mi bu? Banlamıyo mu yutub bunları..

42qral42 adlı üyeden alıntı

Yukarda bahsettiğim videoları biri de çerçeve eklemiş, videodan büyük çerçeve videoyu yüklemesen daha iyiydi dedim kapadım sayfayı :D
(çerçevede bi ölçüt filan varmı?, veya kanal ismi mi görünmemesi lazım)

Tv8 den videoyu aldık, çerçeve ekledik legal mi oluyo o zaman?

(bide bişiy daha merak ediyorum, diyelim ki yüklediğimiz videoya elemanın biri geldi 100 tık attı, adsense hesabımız banlanyo mu yine.. boşa da kürek çekmek istemiyorum zamanında şerefsizin biri yüüzünden adsense hesabım kapatılmıştı..)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al