-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
YouTube Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba kanalında vidIQ kullan ve vidIQ seo derslerini izleyerek seo skorunu yüksek tut bu sayede 0 abonede kurduğum bir kanalı sadece 1 video ile 12k izlenme ve 120 aboneye ulaştırdım asıl kanalımın para kazanması da açık vidIQ ücretli fakat crack yapabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle tek konuya yonel ve video görselleri çekici olsun birazda reklam ver Instagram fenomen lerine
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HandLes adlı üyeden alıntı
Merhaba kanalında vidIQ kullan ve vidIQ seo derslerini izleyerek seo skorunu yüksek tut bu sayede 0 abonede kurduğum bir kanalı sadece 1 video ile 12k izlenme ve 120 aboneye ulaştırdım asıl kanalımın para kazanması da açık vidIQ ücretli fakat crack yapabilirsiniz
dostum nasıl crackleye biliriz
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum sana gelince tavsiyem ne kadar sosyal medya var hepsinde hesap aç ve kanalında paylaşcağın içeriklere benzer paylaşım yapan fenomenlerin takipçilerine takip isteği at takip kas bunu düzenli bir şekilde yap ve kendi kanalının içeriklerini kısa videolar şeklinde paylaş kanalının girişinde video içindeki komik önemli olayları ufak bir trailer yap koy gerisini zamana bırak şuan youtube büyümek gerçekten çok zor
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam videolarınızı açtığınızda sesiniz neredeyse hiç anlaşılmıyor. Siz izleyici olsanız sizin kanalınızı neden izlerdiniz ? Ya da ne olsa izlerdiniz ? Bunları değerlendirip, buna göre iyileştirme yaparsanız bir şeylerin değiştiğini göreceksiniz.