aras20 adlı üyeden alıntı
evet vıdeoyu ekleyıp 1 gun ıcınde sılmek mantıklı bir 2 dizi özetı ıcın uygulamıstım bana telif sorunu en az yasanabılecek kategorıler hangılerı acaba? diğer sayfada çizgifilm yayınlamayı dusunuyorum çok populerlerını yuklemedıkten sonra hem telif olmaz hemde çocuklar ızleyecegı ıcın reklam tıklaması ıyı olur dıye dusunuyorum gerçi bende bu şans varken bu seferde adsense illegal tıklamadan banlar heralde :)
BİR DE SİZİN İÇİN ÖNEMLİ UYARI:
O kanalınızı ve mail adresinizi komple gmail'den silin. Yoksa bundan sonra kanal açtığınızda o adsenseye bağlı bütün kanallarınız iptal edilecek. Nasıl silmem gerekiyor paypal hesabımda o maile bağlı.
Uydu alıcınızın böyle bir özelliği varsa yada bilgisayarınızda tv kartı varsa yayını kaydedin ve bittikten hemen sonra yayınlayıp 1-2 saat yayında tutun %99.9 hiçbir sorun çıkmıyor. Çıksa da 3. taraf çıkar o da müzik falan filandan olabiliyor oraları kırparsınız yada sesini kısarsınız videonun sorun olmaz. Ama maksimum 3 saat sonra kaldırın tekrar.
Hocam ben dizi işlerine bakmıyorum artık kendi özgün videolarımla kazanıyorum 8. kanalımda kapanmış şu an 32 kanalım sağlam kaldı :(
Hocam şöyle bişi var bir adsense hesabına bağlı 4-5 kanalın para kazanması kapanırsa o adsense mimleniyor ve siz ne kadar temiz kanal açsanızda geçmiş hatalarınızdan dolayı o kanalınızda kapanıyor. (bugün benim başıma gelen işte) bunun çözümü de o adsenseyeyle ilişkilendirdiğini ne kadar geçmişi kirli mail adresi varsa temizlemek. o da gmail hesabını komple kapatmakla oluyor. Paypal adresinizin mail adresini değiştirebiliyorsanız değiştirin. o mail adresinde önemli nereye üyeyseniz mailleri değiştirin başka bir maille.
Daha sonra da
https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount
Bu adrese girerek o mail adresini komple silin.
DİKKAT: Linki tıklayınca görüceksiniz zaten gmail,youtube,google drive vs o maile bağlı ne varsa seçmenizi ve silmeyi onaylamanızı istiyor eğer hepsini onaylayıp sil derseniz o gmail hesabını komple gmailden kaldırır. Yaklaşık 1 saat içinde silme işlemini geri alabiliyorsunuz ancak daha sonra hiçbir bilgiye ulaşamazsınız.