sanaltus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitem için 3-4 yıl önce başvuruda bulunmuştum ve kabul edildi. 1 2 ay öncesinde ise hesabımı başkasına verdim. O kişi e-posta, adresi, vb. bana ait olan her şeyi değişti. Ben farklı eposta adresi ile aynı adres ve aynı bankaya alabilirmiyim? ne de olsa bilgilerimi o değiştmişti???
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
aynı ip üzerinden alınmaz diye biliyorum
sanaltus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ıp işi kolay laptopdan girerim önemli olan adres ve banka aynı olur mu? Ama 1. Hesabımdan ayarlarımı sildi arkadaş.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Kendi bilgilerinle hesap onayladın mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
İp adresi muhabbeti bazı arkadaşların sağdan soldan duydukları hikayelerdir aynı ip üzerinden 3 kez aldım ve kişisel bilgilerde aynı oldu banka bilgileri ise onun hakkında bir bilgim yok çünkü 2 hesabı sattım elimde kalan hesapta tek kişisel banka bilgilerimi girdim bu konu hakkında bir bilgim yok.
E-posta farklı olsun, ad, adres gibi bilgiler eğer daha önce bir onay olmamışsa bunlarda aynı olabilir fakat bir onay olmuşsa kardeşiniz veya herhangi bir arkadaşınız adına başvuru yapmanızı öneririm İp adresi dediğim gibi bir hikayeden öteye gitmez deneyimler en azından bunu bana gösterdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Aynı isim, aynı adres, aynı e-posta ve çerezleri silmeden başvuru yaparsanız başkasına devrettiğiniz hesap sizdeymiş gibi muamele yapılır. Hesabın el değiştirmesi gibi bir durum adsense kurallarına aykırı olduğundan o hesap sizin muamalesi yapılır. Eğer aynı isimle açacaksanız, adres, telefon ve diğer tüm kişisel bilgileri farklı girmeniz gerekiyor ki sistem sizi farklı biri olarak algılasın. En kolay yol farklı isimle almaktır.