-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bu genel bir sorun mudur bilmiyorum; ama adsense düzenli bir şekilde kazancımı sınırlıyor. 1,5 ay oldu adsense alalı. Düzenli bir şekilde; kazancım bir gün yüksek olurken, diğer gün düşük oluyor. Diğer gün tekrar düşük...
Bunu da reklam göstermeyerek yapıyor. Daha doğrusu reklam gösteriyor; ancak hep ''google'', ''adwords'' ve ''gmail'' tarzı kendi reklamlarını yayınlıyor. Durum böyle olunca da kimse tıklamıyor. Google'ın şu yeni ayakkabılar reklamı gına geldi artık. Bunun bir çaresi var mı acaba?
TiK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sektörle alakalı diye tahmin ediyorum. Belli bir hastalık ( örn: ülser, reflü, kabızlık vs ) gibi bir site açarsanız dediğiniz tarz reklamların cıkma ihtimali düşer. Oyun sitesinde de misal öyledir. Zaten bundan ötürü oyun siteleri cok kazanıyor.
sektör değiştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne kadar güvenilir bir bilgi olur bilemiyorum ama, 4 farklı site açtım belli aralıklarla, hepsi ilk başlarda böyle yapıyor, daha sonraları uygun reklamlar gelmeye başlıyor. Gördüğüm şeyler böyle ama, konular daha "niche" oldukça, reklamlar da o düzeyde alakalı olmaya başlıyor.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Hocam google hep farklı reklamlar göstermeye çalışır. Bu reklamların da birbirlerinden farklı ücretleri vardır. Mesela google kendi reklamlarını doğal olarak diğer reklamlardan daha az fiyatla yayınlar. İstediğiniz reklamları yayınlamama hakkına sahipsiniz. Boşuna yayınlandığını ve az verdiğini düşündüğünüz reklamları engelleyebilirsiniz.