Sektörle alakalı diye tahmin ediyorum. Belli bir hastalık ( örn: ülser, reflü, kabızlık vs ) gibi bir site açarsanız dediğiniz tarz reklamların cıkma ihtimali düşer. Oyun sitesinde de misal öyledir. Zaten bundan ötürü oyun siteleri cok kazanıyor.
sektör değiştirin.
sektör değiştirin.
Cevap için teşekkürler hocam. Eğitim rehberliği, sınavlar, bakım, sağlık konularında yazıyorum. Bazı günler sağlık-spor konularında bile sayfadaki 3 reklam da google reklamı oluyor. Tekrar teşekkürler.
Ek Olarak:
ne kadar güvenilir bir bilgi olur bilemiyorum ama, 4 farklı site açtım belli aralıklarla, hepsi ilk başlarda böyle yapıyor, daha sonraları uygun reklamlar gelmeye başlıyor. Gördüğüm şeyler böyle ama, konular daha "niche" oldukça, reklamlar da o düzeyde alakalı olmaya başlıyor.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Umarım bende de zamanla düzelme olur. İyi günler.
Ek Olarak:
Hocam google hep farklı reklamlar göstermeye çalışır. Bu reklamların da birbirlerinden farklı ücretleri vardır. Mesela google kendi reklamlarını doğal olarak diğer reklamlardan daha az fiyatla yayınlar. İstediğiniz reklamları yayınlamama hakkına sahipsiniz. Boşuna yayınlandığını ve az verdiğini düşündüğünüz reklamları engelleyebilirsiniz.
İstediğim reklamları engelleme hakkına sahip olduğumu biliyorum; ama açıkçası Google reklamlarını engellemeye cesaret edemiyorum. Sonra o da beni engeller korkusuyla... Yoksa benim ziyaretçilerimin o reklamlara tıklamayacağı biliyorum; fakat idare ediyorum işte. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.