-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar son 3 gündür tıklama oranı arttı sitemde, hitler aynı seviyede, kazanç da hali ile 2 katına kadar çıktı. Açıkçası şüphelenmiyor değilim birşeylerden.
Soru şu ki, biri geldi inadına reklamlara ardarda 15-20 kez tıkladı ve bunu banlanmamız için sürekli yapıyor-yapacak. Bu durumda ne yapabiliriz , banlanır mıyız ? İzahı nasıl olur , olur mu ? Bence önemli bir konu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu şekilde banlananları gördüm o yüzden genellikle yardım konusu dahi olsa webmaster sitelerine direk site ismi yazmayın, hatta imzaya bile koymayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bizim sitelere genelde saldırı çok olur. Bazen gece bi bakıyorum 1 günde kazandığımın yarısı bir kaç saat içinde gelmiş :) tabi bir süre sonra siliyor Google onları. çok sık başıma gelir. Hiç de banlanmadım bu yüzden ama şöyle bir sorun var. Bu saldırılar çok sık olduğunda tıklama oranınız o kadar düşüyor ki anlatamam. AdSense'de bile resmi bir konu var bununla ilgili. Çok sık bu tarz geçersiz tıklama alırsanız kazancınız düşebilir diyor. Yani banlanmasanız da bi tarz kişiler sizin kazancınızı büyük oranda etkileyebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense yetkililerine geri dönüş olarak buraya yazdıklarını gönder. Onlar kontrol edip eğer doğruysa onları uyardığın için bir şey yapmazlar sadece paranı hakettiğin seviyeye getirirler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteni bi akraban, eşin, dostun neyse işte biliyorsa iyilik olsun diye sürekli tıklıyor olabilir. Sor bi çevrene.