erkanyilmaz adlı üyeden alıntı

Adsense yetkililerine geri dönüş olarak buraya yazdıklarını gönder. Onlar kontrol edip eğer doğruysa onları uyardığın için bir şey yapmazlar sadece paranı hakettiğin seviyeye getirirler...


Şuan öyle bir durum yok, sadece tıklar biraz daha artınca heyheylendim, ama olmayacak diye birşey de yok yani başımıza gelirse öyle kalakalmayalım diye merak edip sordum, ama güzel fikir, bir başlık açıp yardım aradıktan sonra görüntüler ile birlikte , başvuruda bulunmak.

Ek Olarak:

DisOrientedb adlı üyeden alıntı

Bizim sitelere genelde saldırı çok olur. Bazen gece bi bakıyorum 1 günde kazandığımın yarısı bir kaç saat içinde gelmiş :) tabi bir süre sonra siliyor Google onları. çok sık başıma gelir. Hiç de banlanmadım bu yüzden ama şöyle bir sorun var. Bu saldırılar çok sık olduğunda tıklama oranınız o kadar düşüyor ki anlatamam. AdSense'de bile resmi bir konu var bununla ilgili. Çok sık bu tarz geçersiz tıklama alırsanız kazancınız düşebilir diyor. Yani banlanmasanız da bi tarz kişiler sizin kazancınızı büyük oranda etkileyebiliyor.


Yani her türlü zarar veriliyor :/ Banlanmaktan iyidir tabi gelir düşmesi ama bir çözüm de üretmeli yüce google hazretleri. En azından bir bildirim gelse anormal hareketlilik var diye biz de reklamları durdurabilsek.