Bu bir adsense hesap alış/satış konusu değildir. Yüz yüze beraber bu işlemleri yapmama yardımcı olabilecek birisini arıyorum. Bütün işlemler tamamlandığı zaman İsim Soy isim ve diğer bilgileri beraber gireceğiz.

Herkesin farklı alanlarda becerileri vardır.

Mesela ben. Bir türlü Adsense alamadım. Adsense bırakın onayı red cevabı bile vermedi :)

Daha önceki adsense olayı biraz karışık, adsense hesapta onaylı görünüyor.

Reklamlar görüntülenmiyor. Herhangi bir red veya ihlal mail gelmediği gibi panelde bir uyarıda yok. 5-6 ay önce 1. onay ve 2. onay geldikten sonra 1-2 gün reklamlar görüntülenmişti.

Kendi kendine adsense panelden oluşturduğum reklam birimi kodları ekledikten 1-2 saat sonra panelden siliniyordu. Yardım amaçlı özel mesajlada görüştüklerim çözememişti.

Bende yeni;

  • e-posta,

  • cep telefon numarası,

  • yeni domain,

  • yeni site ile başlamak için hazırlıklarımı tamamladım.

  • Gerekirse banka hesap numarası, Farklı adres ve Farklı bir isimlerde başvurabiliriz.


Biliyorum yine bir aksilik olacak. Kesin :D

Konuyu açma nedenim. İstanbul Avrupa yakasında öncelikle tercihim Bayrampaşa / Gaziosmanpaşa ilçesi ve yakın çevrelerde bu işi Adsense alımına yardımcı olmaları.

İşlemleri günü geldiğinde beraber yapacağız. Adım adım ilerleyeceğiz. 1 aylık süreyi geçmek istiyorum. Şu anda 10 günlük bir site.

İçerik ve hit bakımından çekincem yok. Google başta olmak üzere arama motorlarında çıkmak ise benim için kolay. Mevcut 6-7 sayfa yayınladım hedef kelime anahtarlarında web veya görsel aramalarda 1. sayfada çıkmaya başladılar.

Adsense zor anasını satayım kafayı yedirtecek bana. :mad:

Karşılığında kendisine sitesi ile ilgili geniş kapsamlı olarak gözden geçiririm. İstediği bir kelime anahtarında kendisine özel çalışma yaparım. ( kelime anahtarı ve sitenin durumu bu konuda önemli) Web arama ve Görsel aramalarda iyi yerlere çıkartırım.

Örnek çalışmalarım (Referanslarım arama motorlarıdır.)

https://wmaraci.com/forum/seo-isleri/google-gorsellerde-cikmak-istiyorum-bielof-com-314170.html

https://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/tema-kullanimi-onemi-gorsellerde-cikmak-referansli-ornekler-311349.html

https://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/google-gorsellerde-ustlerde-nasil-cikilir-310299.html


Not: Adsense hakkında cidden bilgisi olanlar iletişime geçerse sevinirim. Dediğim gibi 1 aylık zamanım var. Gizlilik politikası, Site haritası, Hakkımızda, Künye v.s. sayfalarını kopya içerik olmadan makale olarak yazdırtılacak.