-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Advoly yi savunmayın adamlar 1 numaralı sahtekar forumda kaç defa konu açtım ve açıldı sizde biliyorsunuz bu gibi firmalarla çalışmayın bunlar mazlumun ahini ala ala gidiyorlar ama birgün patlayacaklar
Haram zikkim olsun eğer ki o banladiklari sitelerin paralarını alırda yerler ise
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Advoly konuyu usulca terk etti :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Valla ben bahçeli evlerde oturuyorum bağcılar 15 dakka bana bir ziyarete gidelim bakalım nedicekler?
Advoly
Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
:) ben ilk günlerinde yazmıştım 10-20 lira sorun değil paramı almak adına destek talebinde bile bulunmadım aslında işi bilen yeni firmalara kesinlikle ana sitelerini bağlamazlar :) benimde çöp sitelerimden bir tanesi idi banlanmalar artınca tamam dedim aynen her zamanki reklamcı taktikleri :)
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alexa Türkiye ilk 1000 de bir sitem var. Nisandan beri altta bir alana advoly kullanıp denedim. Alttaki alana göre 2 ay güzel gelir getirdi, ödediler de. Sonra 3. ay %20 civarı eksik yattı para. Mail attım geçersiz tarafik kesintisi dediler. Bir sonraki ay %50 eksik yattı. Sonra da mail atmışlar efendim işte politikamız değişti.
Bu adamların politikalarını herhangi biryerde gören eden var mı? Nerede yazıyordu ki değişti?
Web siteme gelen kullanıcılardan %25 i yeni kullanıcı son iki ay içerisinde. Yani baştan deseler ki geçersiz trafik amenna. Ancak kullanıcılar aynı, trafik aynı, 3 ay sorun olmayıp da sonra kafana göre para kesiyorsan burada bir sıkıntı var demektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Advoly Ağustos kazançlarını yatırdı mı? aranızda bilen var mı?
nazarca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
aynısını banada yaptılar 200 tl vardı küfür ettim 75 tl attılar 125 lira kesmişler sakın bulaşmayın
ayrıca bazı günleri siliyorlar güblerinizi takip edin **************dır bunlar sakın bulaşmayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Millet, Adsense için koşturun. Burada çok tecrübeli, işini bilen insanlar mevcut, reklam firmalarının birçoğu yapıyor bu tip eylemleri zaten... Google'ın bile çakallık yaptığı bu dönemde, sektörün düşük firmalarına güvenmek akıl işi değil.
Soracak olursanız Advoly, Adsense, Adnow, Reklamstore gibi birçok firma ile çalıştım... Yani demem o ki balık baştan kokmuyor bu sektörde, emeğiniz boşa gittikten sonra da biz ne söylesek zarar. 10 kere başvurun Google'a, 50 kere başvurun hatta. Sitesi 3-5k hit alan insanlarız birçoğumuz, hatta bazılarımız daha düşük, zaten 3 kuruş para kazanacaksınız, onu da heba etmenin inanın ki anlamı yok.
Yarın sektöre Yandex girer, Microsoft reklam ağını genele açar, büyük firmalar birleşip Adsense'e rakip çıkarlar, o zaman piyasa değişir ama şimdilik tek güç Adsense maalesef.