lostyazilim
tr.link

Birkaç Soru Ve Merhaba

7 Mesajlar 727 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Selamın Aleyküm değerli webmaster arkadaşlar :),
Biraz önce hesap onayım gerçekleşti(burda) o nedenle hemen bi konu açayım dedim bayadır forumu takip ediyordum.Hepinize merhaba diyerek konuya girmek istiyorum.
Şimdi 1. Sorum şu , benim yaşı baya (burda da sıkıntı olmasın yaşı baya var derken ayı var yani yarım yıl kadar falan oluyor , bu sene domainin 2. ücretini ödeyeceğim birkaç ay sonra.ama bu dönemde hep blog değildi farklı scriptler,forumlar,bloglar vs geçti üzerinden) olan bir sitem var org'lu (adresi yazmadım ne olur ne olmaz kuralları tam bilmiyorum gider ayak ban yemeyelim.yasak değilse linki de veririm.), blog olarak kullanıyorum 30 küsür yazım var adsense başvurdum , aslında sadece bu değil 2 senelik adsense araştırmam var , yani 2 sene boyunca bir çok siteden başvurdum fakat kabul edilmedim ama bu dönemde bir sürü değerli bilgi edindim , şuan 1. aşama çocuk oyuncağı geliyor , fakat 2. den biraz korkuyorum , blog'um şuan 2. aşamada eskiden max. 2 günde cevap gelirdi , ama bu başvurumda baya bekledim , 1 hafta olmadı tam ama yani şuan adsense tarafından hiç tınlanmadığımı düşünüyorum , sıra mı gelmiyo , önem mi vermiyorlar anlamadım , ayrıca google de beni unutmuş durumda , indexlemesi çok geç oluyor , bundan bir ay önce sitemde mt2 server scripti kullanıyordum onun indexi bile hala googlede duruyor hemde site:siteadım.org yazınca ilk sayfada yer alıyor , yani ne içeriğimi doğru indexliyorlar ne de artık geçen sayfaları kaldırıyorlar öyle kaldım.
İşin özü :
2. Aşamayı hızlandırma gibi bi şansım var mı ?
Google ' den nasıl daha hızlı index alabilirim ?
Eski sayfalarımı google'den nasıl kaldıracağım ?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

wmaraci
reklam

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba, hoş geldin diyelim öncelikle.
2. aşamayı hızlandırmak adına günlük girdiğin yazı sayısını biraz arttırabilirsin ve daha düzenli şekilde, belirli saatlerde paylaşırsın.
Google'dan daha hızlı ve fazla index almak istiyorsan sitene mutlaka iyi bir SEO çalışması yaptırmalısın.
Eski sayfaların gün geçtikçe kalkacağını ve yerini yeni sitendeki indexlerin alacağını düşünüyorum. :)

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Emirhan ATICI adlı üyeden alıntı

Merhaba, hoş geldin diyelim öncelikle.
2. aşamayı hızlandırmak adına günlük girdiğin yazı sayısını biraz arttırabilirsin ve daha düzenli şekilde, belirli saatlerde paylaşırsın.
Google'dan daha hızlı ve fazla index almak istiyorsan sitene mutlaka iyi bir SEO çalışması yaptırmalısın.
Eski sayfaların gün geçtikçe kalkacağını ve yerini yeni sitendeki indexlerin alacağını düşünüyorum. :)

Yorumun için teşekkür ederim :),
günde zaten 3-4 yazı giriyorum tamamen özgün olarak , alıntı yapsam bile "," üne kadar kendim değiştiriyorum yani kendime göre düzenleyerek ekliyorum.
günün belli saatlerinde paylaşmaya gelince , öyle pek yapamıyorum , yani uyku düzeni olsun , eğitim vs olsun çok dengesiz bi düzenim var neyi ne zaman yapıcağım pek belli olmuyor o nedenle ne zaman ne bulursam eklemeye çalışıyorum.
Seo çalışmasında güzel fikir veriyorsun ama geleceği olup olmadığını bilmediğim bir site için para harcamak pek hoşuma gitmiyor , yani nasıl deyim ufak da olsa bi gelir getirse o zaman zaten gelirimi direk sunucu-domain-seo vs o işlere harcayacağım ,hani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama tavuğun boşa gitmesinden korkuyorum :)

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
Altyapı olarak ne kullanıyorsunuz ? (Wordpress vs.) Bir çok sistemde tarihi ayarlayıp, o zamanda paylaşılmasını sağlıyabiliyorsunuz.
Seoyu da basit olarak araştırıp kendin ufak tefek yapabilirsin. Gelir konusunda da bloğunu baya bi büyütmelisin.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Emirhan ATICI adlı üyeden alıntı

Altyapı olarak ne kullanıyorsunuz ? (Wordpress vs.) Bir çok sistemde tarihi ayarlayıp, o zamanda paylaşılmasını sağlıyabiliyorsunuz.
Seoyu da basit olarak araştırıp kendin ufak tefek yapabilirsin. Gelir konusunda da bloğunu baya bi büyütmelisin.

Wordpress kullanıyorum.
Seo'yu kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum eklentilerdir ,şudur budur bir şeyler deniyorum elimden geldiğince , adsense onaylanırsa büyük şeyler düşünüyorum , öyle böyle değil , makale yazdırmak olsun falan , şu 2. aşamayı bi geçsek :/
bu arada siteyi öm dan yollayabiliyor muyuz bi inceleseniz hatam varmı temayı değiştirmelimiyim gibisinden.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Hoş Geldin Sunsky : ) İyi Forumlar dilerim.. Öncelikle Forum Kurallarını Okumanızı Öneririm :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Hoş Geldin Sunsky : ) İyi Forumlar dilerim.. Öncelikle Forum Kurallarını Okumanızı Öneririm :)

Okuyorum , teşekkürler :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al