Emirhan ATICI adlı üyeden alıntı
Merhaba, hoş geldin diyelim öncelikle.2. aşamayı hızlandırmak adına günlük girdiğin yazı sayısını biraz arttırabilirsin ve daha düzenli şekilde, belirli saatlerde paylaşırsın.
Google'dan daha hızlı ve fazla index almak istiyorsan sitene mutlaka iyi bir SEO çalışması yaptırmalısın.
Eski sayfaların gün geçtikçe kalkacağını ve yerini yeni sitendeki indexlerin alacağını düşünüyorum. :)
Yorumun için teşekkür ederim :),
günde zaten 3-4 yazı giriyorum tamamen özgün olarak , alıntı yapsam bile "," üne kadar kendim değiştiriyorum yani kendime göre düzenleyerek ekliyorum.
günün belli saatlerinde paylaşmaya gelince , öyle pek yapamıyorum , yani uyku düzeni olsun , eğitim vs olsun çok dengesiz bi düzenim var neyi ne zaman yapıcağım pek belli olmuyor o nedenle ne zaman ne bulursam eklemeye çalışıyorum.
Seo çalışmasında güzel fikir veriyorsun ama geleceği olup olmadığını bilmediğim bir site için para harcamak pek hoşuma gitmiyor , yani nasıl deyim ufak da olsa bi gelir getirse o zaman zaten gelirimi direk sunucu-domain-seo vs o işlere harcayacağım ,hani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama tavuğun boşa gitmesinden korkuyorum :)