Selamın Aleyküm değerli webmaster arkadaşlar :),
Biraz önce hesap onayım gerçekleşti(burda) o nedenle hemen bi konu açayım dedim bayadır forumu takip ediyordum.Hepinize merhaba diyerek konuya girmek istiyorum.
Şimdi 1. Sorum şu , benim yaşı baya (burda da sıkıntı olmasın yaşı baya var derken ayı var yani yarım yıl kadar falan oluyor , bu sene domainin 2. ücretini ödeyeceğim birkaç ay sonra.ama bu dönemde hep blog değildi farklı scriptler,forumlar,bloglar vs geçti üzerinden) olan bir sitem var org'lu (adresi yazmadım ne olur ne olmaz kuralları tam bilmiyorum gider ayak ban yemeyelim.yasak değilse linki de veririm.), blog olarak kullanıyorum 30 küsür yazım var adsense başvurdum , aslında sadece bu değil 2 senelik adsense araştırmam var , yani 2 sene boyunca bir çok siteden başvurdum fakat kabul edilmedim ama bu dönemde bir sürü değerli bilgi edindim , şuan 1. aşama çocuk oyuncağı geliyor , fakat 2. den biraz korkuyorum , blog'um şuan 2. aşamada eskiden max. 2 günde cevap gelirdi , ama bu başvurumda baya bekledim , 1 hafta olmadı tam ama yani şuan adsense tarafından hiç tınlanmadığımı düşünüyorum , sıra mı gelmiyo , önem mi vermiyorlar anlamadım , ayrıca google de beni unutmuş durumda , indexlemesi çok geç oluyor , bundan bir ay önce sitemde mt2 server scripti kullanıyordum onun indexi bile hala googlede duruyor hemde site:siteadım.org yazınca ilk sayfada yer alıyor , yani ne içeriğimi doğru indexliyorlar ne de artık geçen sayfaları kaldırıyorlar öyle kaldım.
İşin özü :
2. Aşamayı hızlandırma gibi bi şansım var mı ?
Google ' den nasıl daha hızlı index alabilirim ?
Eski sayfalarımı google'den nasıl kaldıracağım ?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.