Merhaba arkadaşlar bu eğitimi adsense'e ve websitesine yeni merak salmış, işi yeni öğrenmekte olan ve konu seçiminde kararsız kalan arkadaşlara küçükte olsa birkaç tavsiye vermek için hazırladım. Umarım yararlı olur. İyi seyirler. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Eyvallah kardeşim niyetinde sıkıntı görmedim. Kazancımı ismeteroglu.com anasayfasındaki makale de ayrıntılı bir şekilde anlattım okuyabilirsin. Videoda da üstün körü söyledim zaten :)
Palringodan bahsediyor olamazsın umarım değildir yani. Ona gereksiz diyeni aforoz ediyorlar. Kullanmayı bilmeyene monster bilgisayar bile boktan gelir. Özelden yaz ne işe yaradığını anlatırım tabi hitap biçimini değiştirmen koşulu ile
Hocam Hitler'in ezici çoğunluğu facebooktan gelirse ve reklam tıklamaları hep facebooktan gelen ziyaretcilerden olursa (günlük 30-35 TL belirtmissiniz geliri) burada adsense açısından bir sıkıntı olmaz mı. Hala bu yöntemi kullanıyor musunuz? Video için teşekkürler.
Farkeden birsey olmaz sonucta ziyaretciler reel kısıler. İngilizce sitemin temel gelir kaynağı facebook. Yararlı olduysa ne mutlu. Kesinlikle kullan facebooku derim tabi ingilizce blog veya siten varsa
Hocam Hitler'in ezici çoğunluğu facebooktan gelirse ve reklam tıklamaları hep facebooktan gelen ziyaretcilerden olursa (günlük 30-35 TL belirtmissiniz geliri) burada adsense açısından bir sıkıntı olmaz mı. Hala bu yöntemi kullanıyor musunuz? Video için teşekkürler.