-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben herhangi bir sorun göremedim hocam ; en son gelen mailde ne demişler acaba paylaşabilirmisiniz ?
Gerçi bendede aynı sorun var yetersiz içerik diyip duruyor oysa yeteri kadar var adsense bu kafa almıyor doğrusu
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence adsense daha çok domain yaşına ve günlük ziyaretçi sayısına önem veriyor
Ben adsenseye başvurduğumda domainimin 1 yaşı vardı ve sitemde en az 200 konu 300 ileti vardı
Başvurumun üzerinden 2 gün geçmeden kabul ettiler
Bence siz şuan için hit toplamaya ve bolca içerik eklemeye bakın, en fazla 4-5 ay sonra yeniden deneyin eminim kabul ederler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Tema ücretsiz, içerikler kopya, özgün içerik yok daha saymaya gerek yok sayırım hataları başkasında aramayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayne dert hocam ; 6 aylık olmasını mı beklemek gerekiyor ne gerekiyor henüz anlamış değilim ; bilen arkadaşlar cevaplarsa güzel olur; takipteyim.
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7 aylık 70 içerikli site ile 2 gün sürmemişti adsense almam, 6 ay önemli bir sınır sanırım
///!!!\\\
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Dijital pazarlama uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu durum biraz rankınızla yada en azından alexa rankınızla ilgili olabilir. ben başımdan geçeni anlatayım siz düşünüp inceleyip karar verin sitem ikincielesyasatal.com 4 haziran tarihinde ilk yayınlandı ve ben 1 ayı doldurduğunda yani 4 temmuzda başvurdum alexa rankım dünya geneli 3m türkiye sıralaması henüz yok idi. Başvurumdan 2 gün sonra onaylandı ve 320x100 bir banner 300x 600 başka bir reklam ve 300x 250 başka bir reklam da koydum anasayfama .. fakat meraktan reklamlara tıklamak gibi bir hata yaptım ve bana gelen mailde yetersiz içerikten dolayı kabul edilmediği söylendi.. bir kaç sayfama daha yazı ve video ekleyerek tekrar başvurdum, başvurduğumda türkiye sıralamam 60k dünya sırlamam 2 m idi tekrar kabul edildi ama bu sefer ben bir sayfaya 4 adet reklam koymak gibi bir hata yaptım cahilliğimden :) neyse gene kalktı reklamlar bende olayı tam anlağımdan 26 temmuzda tekrar başvurdum 1 gün sonra kabul edildi ve şuan karışık reklamları her gün ekliyorum o günden beri sorun yok .. burda anlatmak istediğim alexa rankınız olabilir emin olmamakla birlikte .. bir sayfaya 2 reklam koyun, reklamlara tıklamayın.
not: ben reklamı gelir elde etmek için değil google arama sırlamasından önlere çıkmak gibi bir efsane duyduğumdan koydum bu ne kadar doğru bilemiyorum bilen biri varsa yazarsa sevinirim