lostyazilim

Türkçe en çok kazanç sağlayan sektörler

13 Mesajlar 1.502 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
omertarik hocam geçenlerde pratikevyemekleri sitesinin sahibi bir konu açmıştı. Kazandığı parayı göstermek için de video atmış. Bu ay 12 bin TL kazandım diyordu önceki aylar 6 bin 8bin civarı gördüm adsense hesabında. Yemek tarifleri ölü sektör sanıyordum ben şahsen. Kadınlara hitap eden milyon tane site açıldı. Ben daha faydalı şeyler paylaşılması taraftarıyim. Tabi faydacı olmamanın da çok dezavantajı var ama bakalım. Genel olarak nasıl bir gelir yapısı var 2019 durumuna göre merak ettim. Önceden çok kazandıran sektorlerdenmis. Yani bu işe girip zarar etmek veya beklentileri karsilayamamak istemiyorum önceden durumu bilmek gerekiyor.

DeepX İngilizcem yok hocam spinlerle filan da insanları aldatamam. İnsanın ÜRETMESİ gerektiğini savunuyorum. Aynı şeyler dönüp dolaşıyor nette, çöplük oldu iyice. Türkçe sektör ölü diyorlar ama bu ölü sektörün en iyi kazancı ne kadar acaba

wmaraci
reklam

tarikcansaybak tarikcansaybak Sitemi Ziyaret Et. Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafik Tasarım/MakaleYazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 73 / 46
  • Ticaret 1, (%100)

mertxgreen adlı üyeden alıntı

Hayırlı günler hocam konu hakkında farklı bir görüş sunmak isterim.

Hocam şu sıralar pinterest ile pin to pin sistemi sayesinde para kazanma popüler. Bir kaç işlem yapıyorsunuz her şeyi otomatiğe bağlıyorsunuz ve tabiri caiz ise yan gelip yattığınız yerden para kazanıyorsunuz :)

Eğer otomatik pin to pin sisteminden bahsediyorsanız hocam wordpress üzerinde eklenti kurarak yapmadan google onu bot olarak algılayabiliyor. Kazanacağına site banlanabilir.

https://linktr.ee/tarikcansaybak

omertarik omertarik Html - CSS - Python Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek .py
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 2 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Mfa Hocam eğer kadın sektörüne girerseniz çok rakibiniz olur. Kısa ve basit yazıların aksine geniş ve uzun yazılar yazmanız gerekmektedir. Sitenizin pagespeed'inin hızlı olması gerekmektedir. Kısacası çok uğraşmanız gerekmektedir.
Mfa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al