Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, bu konu her sene farklı sitelerde açılıyor. Faka son dönemlerle ilgili çok içerik bulamadım. Bu sene de ben açayım artık ☺️ Türkçe sitelerde en çok kazandıran ve en az kazandıran sektörler hangileri?
Kesinlikle gelire göre bir sektöre girilmesine karşıyım. İnsan bildiği sektöre girmeli ve onda da rastgele değil faydalı içerikler üretebilmeli. Fakat birden fazla konuya hakim insanlar da malumunuz kararsızlığı gelir düzeyine göre giderebiliyor. Oyun kategorisinin çok kazandırmadıgı söyleniyor hep.
Para konulu, bankacılık, döviz, güzellik, moda, SEO, blog kurma vb konulu sektorlerin çok kazandırdığı fakat kazançtan dolayı rekabetin fazla olduğu söyleniyor. Bu konularda zibilyon tane site var bu yüzden. Ana kategoriler olarak en çok kazandıran en az kazandıran sektörler hangileri? Hemen hemen bu konuda derin bir araştırma yapan herkes sonuçları az çok bulabilir. Yine de böyle bir konuda fikir alışverişi ve düzenli bir içerik bulunsun her sene olduğu gibi. inşallah faydalı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hayırlı günler hocam konu hakkında farklı bir görüş sunmak isterim.
Hocam şu sıralar pinterest ile pin to pin sistemi sayesinde para kazanma popüler. Bir kaç işlem yapıyorsunuz her şeyi otomatiğe bağlıyorsunuz ve tabiri caiz ise yan gelip yattığınız yerden para kazanıyorsunuz :)
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyi para kazanmanın yolu hiç açmamak, sunucu parası cebindek alır alan adı parası cebinde kalır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
omertarik
Html - CSS - Python
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
.py
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan bence finans sektörü, özellikle Türkiye'deki TBM'lere göre daha iyi kazandırmaktadır.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Finans, sağlık, eğitim...
En son bunlara bakmıştım iyilerdi diye hatırlıyorum.
Sizde inceleyin isterseniz.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet, ingilizce olursa iyi diye hatırlıyorum...TBM değerleri oldukça iyi.
Tabi Türkçe olmaz demiyorum çünkü hiç bakmadım.
TR olursa hem zevk almanız hem de yükselmeniz daha hızlı olur, diğer türlü çok sıkıcı bence, para için yapılmaz. :)
TBM değerleri hakkında bilgim yok bunu belirteyim, uğraşlarınıza değmeyecektir belki.