kuvvetlemuhtemel sağolun hocam. Halihazırda rıza-i ilahi için site var fakat onu ayakta tutabilmek (ki İslam gelir getirmeyen kategori) ve hayatı ikame için gelir getiren bir kategoriye girme niyetim var inşallah. Gelir olursa bir kısmını vakıf sistemi gibi ana projeyi ayakta tutmak için harcamayi düşünüyorum. Faydalı olmak da olmazsa olmazım. İnşallah başarılı oluruz hocam.

omertarik , DeepX kadın kategorisi sizce nasıl? Finans sektörü inançlarım dolayısıyla içinde çok fazla sıkıntı barındıran bir sektör maalesef. Eğitim kategorisinde bir hedefim vardı fakat büyük çaba gerekiyor. Sağlık sektörüne çok hakim değilim faydalı zararlı şeyleri derleyebilirim ama bazı arkadaşların yaptığı gibi ameliyat, ilaç vb bilmediğim alanlara girip insanların sağlığıyla oynamak pek hoş olmaz.

Kadın kategorisinde akrabalarım da katkı sağlayabilir. Dozunda ve faydalı bilgiler aktarılabilir. Acaba gelirleri nasıl? Bazı yerlerde en düşük gelir burada bazı yerlerde en yüksek gelir burada deniliyor. TBM açısından iki zıt görüş okudum çoğu yerde