-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
BerkeAYD Şimdi bunu buraya paylaştın bütün forum özelden yazar sana "Abi nasıl yaptın bana da anlatsana noooluuur" :)
Ne diyeyim kendine ettin :D
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
asfassafa viral mi bu konu?
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kazanıyordur.
ürün satışı yaptığım sitemden örnek vereyim.
dün 281 gösterim olmuş. 20 tıklama. tbm 30 kuruş. günlük maliyet 6 lira.
20 kişiden 1 dönüş oldu. satıştan ettiğim gelir bazen 1 haftalık bazen aylık reklam giderini karşılıyor. her gün site üzerinden sipariş gelmiyor. arayan müşteri tek seferlik alış veriş yapmıyor. sürekli müşteri kazanmış oluyorum. sektöre göre değişir bu. ya ulaştığınız müşteri sürekli olacak ya da tek seferlik satıştan iyi kazanacaksınız.
hedef kitlem çok kısıtlı bu nedenle gösterim sayım az. hatta 280 gösterim olması bile şaşırtıyor beni.
bir diğer püf nokta da anahtar kelimeleri reklam süresince analiz etmek çok faydalı. bu reklamlara 7 anahtarla başladım sonra maliyet ve fayda hesabı ile 3 e düşürdüm. bir kelimeyi daha elemeyi düşünüyorum ama bir kaç gün daha gözlemleyeyim.
büyük bir şirket değilseniz advords danışmanına gerek yok. danışmana vereceğiniz parayla da reklam verir harcarken öğrenirsiniz konuyu.
soloturk
Facebook reklamları .....
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Facebook Reklamları
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Parası vardır basıyordur reklamı. Açık mı var şu mu bu mu demenin manası yok. Bu şekilde Google a borç taktığını sanan insanlar, İstanbul şubesindeki avukat tarafından aradığınızda görürsünüz borç takılıyor mu takılmıyor mu. Bu tür konular çok saçma geliyor. Hayır, yapılan yorumlara teamülünüz yoksa açmayın böyle konular. Açıyorsanız da herkesin fikrine saygı duyun.
1 kişi bu mesajı beğendi.