lostyazilim

GM Discovery Elite Geliyor!

40 Mesajlar 6.648 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SerhatAtilkan SerhatAtilkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

KingStar adlı üyeden alıntı

En basitinden facebook sayfasına gir bak.

Bakıyorum hemen :D

Ek Olarak:

En basitinden facebook sayfasına gir bak.

İlk 10 yorumun 8 i olumusuz :) geneli şarj konusunda.

wmaraci
reklam

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Değerli bir telefon değil en basiti. :)

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

Değerli bir telefon değil en basiti. :)

Sadece şarj süresine bakıp değerlendirmemek gerekli :)

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Şarjda değilim hocam. 1300 TL etmez o telefon en fazla 900 lira.

wmaraci
wmaraci

FatihSOGUT FatihSOGUT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 24 / 28
  • Ticaret 7, (%71)
Ben discovery kullanıyorum 1800 mah bataryası var herkes olumsuz gözü ile bakıyor. Ama bana hiç ellemedıgım taktirde 4 5 gun yetıyor elıte ıcınde 2500 mah gayet yeterlı bır batarya 1 gunutam goturecegınden emınım full kullanımla bence gayet güzel bir telefon ücretide yeterlı :D

khazadum khazadum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek SEO Executive & SEO Analyst
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 463
  • Beğeniler 34 / 84
  • Ticaret 3, (%100)
Elektronik cihaz alırken bir kez değil bir kaç kez düşünmek ve araştırma yaparak almak gerek. Satıcı size malı satmak için bin bir surat şekline girer, ve hiç bir sorunu yokmuş gibi o malı size satarak komisyonunu almak ister elbetteki, ama bunu kendiniz yapacak olursanız bende hem sorun yaşamamış olursunuz hemde kafanız rahat olur bu tip sorunlara vesile olmamış olursunuz.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

sembol003 adlı üyeden alıntı

Ben discovery kullanıyorum 1800 mah bataryası var herkes olumsuz gözü ile bakıyor. Ama bana hiç ellemedıgım taktirde 4 5 gun yetıyor elıte ıcınde 2500 mah gayet yeterlı bır batarya 1 gunutam goturecegınden emınım full kullanımla bence gayet güzel bir telefon ücretide yeterlı :D

Aynı şekilde discovery ellemedğim zaman 2-3 gün dayanıyor gün içinde oyun,mesaj,konuşma yapınca akşama eve gittiğimde %40 larda oluyor şarj.

Ek Olarak:

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

Şarjda değilim hocam. 1300 TL etmez o telefon en fazla 900 lira.

:) ne diyeyim kardeşim ben. 900 liraya bu özellikte telefon bulmak gerçekten çok zor.

Tabikide 2500 mah yeterli fakat diğer özelliklerinin yanında biraz sanki aşağı kalıyor.

khazadum adlı üyeden alıntı

Elektronik cihaz alırken bir kez değil bir kaç kez düşünmek ve araştırma yaparak almak gerek. Satıcı size malı satmak için bin bir surat şekline girer, ve hiç bir sorunu yokmuş gibi o malı size satarak komisyonunu almak ister elbetteki, ama bunu kendiniz yapacak olursanız bende hem sorun yaşamamış olursunuz hemde kafanız rahat olur bu tip sorunlara vesile olmamış olursunuz.

Haklısınız hocam. Hangi satıcı ürününü kötülemiş ki General Mobile kötülesin değil mi ? :D

melankolia adlı üyeden alıntı

Aynı şekilde discovery ellemedğim zaman 2-3 gün dayanıyor gün içinde oyun,mesaj,konuşma yapınca akşama eve gittiğimde %40 larda oluyor şarj.

Ek Olarak:

Gayet normal o zaman :) Hiç kullanmadım discovery ama çevremde çok kullanan var onlarda aynen senin dediğin gibi söylüyorlar. Akşam eve gittiklerinde %50 %30 arası bir sarj kalıyormuş.

FatihSOGUT FatihSOGUT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 24 / 28
  • Ticaret 7, (%71)

yuruyengemi adlı üyeden alıntı

:) ne diyeyim kardeşim ben. 900 liraya bu özellikte telefon bulmak gerçekten çok zor.

Tabikide 2500 mah yeterli fakat diğer özelliklerinin yanında biraz sanki aşağı kalıyor.

Haklısınız hocam. Hangi satıcı ürününü kötülemiş ki General Mobile kötülesin değil mi ? :D

Gayet normal o zaman :) Hiç kullanmadım discovery ama çevremde çok kullanan var onlarda aynen senin dediğin gibi söylüyorlar. Akşam eve gittiklerinde %50 %30 arası bir sarj kalıyormuş.

aynen hocam gece yatarken %2 şarjım oluyor uyandığımda %1 :D saatte ortalama %1 şarj yiyor kullanmadıgımda ama ınternet ve konuşmaları çok yaptıgımda %30 gun sonunda şarj kalıyor gerçekten cok güzel bir şarj kullanımı var ben memnunum telefondan gayet

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

aynen hocam gece yatarken %2 şarjım oluyor uyandığımda %1 :D saatte ortalama %1 şarj yiyor kullanmadıgımda ama ınternet ve konuşmaları çok yaptıgımda %30 gun sonunda şarj kalıyor gerçekten cok güzel bir şarj kullanımı var ben memnunum telefondan gayet

Kim ne derse desin hocam. 2013-2014 sezonu telefon şampiyonu General Mobile'dır. Android telefonlarda çok sık yaşanan olaydır sarjın kısa sürede bitmesi. Özellikle Samsung Galaxy S4 te çok sık dile getirilmişti.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al