Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam maddi durumunuza göre parayı küçümsememenizi tavsiye ederim. İnşallah 9 dolarcığa ihtiyacınız olan günler görmezsiniz. Fakat dediğim gibi 3 aylık 9$ veremiyorum belki ama aylık 3$ verebiliyorum. Anlatabildim mi? Aylık 4$ yaparsın 3 aylık 9$ yaparsın. Kullanıcı 3 aylık aldığında 3$ kazanç sağlamış olur. Yıllık aldığında 48$ yerine 25$ ödemiş olur ve 23$ kazanç sağlamış olur. Fakat demek istediğim, herkesin sizin gibi çıkarıp 9$ yada 25$ veremeyeceği. Adamın aylık 3$ ayıracağı para vardır, aylık almak ister. Ne yani, gümüş üyelik almak için 3 ay para mı biriktirsin? Mantıklı olalım biraz.
Ben zaten bahsedilen araçları kullanmıyorum. Olaya farklı bir boyuttan bakıyorum ve pazarlama politikasının yanlış olduğunu dile getiriyorum. Bende biliyorum sitenin giderlerinin olduğunu ve bir sistemin devam edebilmesi için gelir > gider tablosunun oluşması gerektiğini. O zaman iyi pazarlanması gerekiyor ki, sistem götürdüğünden fazla getirsin.
3 aylık 9$ gümüş, 18$ altın ve 36$ platin üyelik satılmaya devam ederse bu site hiç bir şey kazanmaz. Kazanmasını bende isterim, takıldığım tek forum burası.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aylık eklenince kazanç büyük oranda artıcaktır. Teşekkürler "admin".
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Millet olarak "baltalama" yı çok severiz demi? Bir anda her şeyi unutup saldırmayı? WMAracı forumu diğer forumlardan farklı olduğunu biliyoruz, ortamını da biliyoruz nasıl sıcak kanlı insanların topluluğu olduğunu da.
Her şey burada bitmiyor, bu forumun da giderleri var. Seo, güvenlik, altyapı vs. vs.. Bunun için de forumda birkaç önemli değişiklik yapılması gerekiyordu ve yapıldı. Hiç bir forumda bulunmayan özellikler eklendi. Artık WMA profesyonel hizmet veriyor ve premium üyelikler geldi uygun bir ücrete mükemmel özelliklere sahip oluyorsunuz. Ücret konusuna gelirsek çok uygun fiyata hizmet sunuluyor. Yaklaşık 2-3 haftadır sona eren premium üyeliğimi yenilemeyi düşünüyorum. Teşekkürler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Her türlü sorunumuza çözüm bulduğunuz için teşekkür ederim :) Bu aylık olayı benim için de üye olacak :)