Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Yatırım yapıyorum, yeri geliyor çatır çatır yediğim de oluyor ama sürekli daha fazla kazanma hırsım kendimi bildim bileli var. Bunu da kumarla vs yapmak istemiyorum. Bitcoin, konut gibi bir çok sektörde yatırımım var ancak güzel miktarlara güzel insan seçerek öğretmem güzel olabilir diye düşündüm şöyle "türkiyenin en çok satan eBook'u" olsak fena olmaz mesela ancak tabii bir miktar para kazanmak için (miktarı önemli değil) rahatken rahatımı bozmak ne kadar mantıklı bilemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öğrenci biri olarak şunu söyleyeyim;
Aylık ortalama elime 400-600₺ arası bir mevla geçiyor kendi işimden. Öğrenci evindeyim, babam emekli, 2 çocuk okutuyor bunun gibi sıkıntılar içerisindeyim vs. vs. Gel gelelim ki benim gibi bir çok öğrenci ya da ailesini geçindirmeye çalışan bir çok insan var. Eline 3-5 kuruş geçmesi için 10-12 saat askeri ücret altı çalışan var. Türkiye şartlarına göre çok güzel para kazanıyorsun. Ben senin yerinde olsam, yukarıda anlattığım durumdaki arkadaşlara ulaşmaya çalışırım. Gerekirse 1 yıl içerisinde 10 kişi olsun ama yardım dokunsun. Sana da zaten rakip olmuyormuş yaptıkları iş. O halde ekmeğine de taş konmaz, cabası dualarını alırsın. Ben böyle düşünüyorum tabi ki satışını yapmak ya da yapmamak sana kalmış fakat zaten kendini ve çevrendekileri rahat ettirebilecek bir mevla kazanıyorsun. Birazcıkta paylaşmayı seçersen bence senin için de daha iyi olur.
CREATIF GRAPHICS INC. | E-Spor Forma Tasarımları, E-Spor Ürünleri ve Kurumsal Grafik Tasarımları
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
G** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bi ara çiftlikbank diye bişey vardı, umutlar, hayaller :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Backhoe Böyle düşündüğün için ben teşekkür ederim. Ama senden ricam gerçekten ihtiyacı olan bir kesim bulursan bunlara yardımcı olman. Üniversiteyi parası olmadığı için bırakan bir kaç arkadaşım vardı. Devlet üniversitesi ama adam okuyamıyor işte okula gelecek parayı bulamadığı için bırakmak zorunda kaldı. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki üniversiteyi hakkıyla kazanıp, okumak için para bulamayan bir kesim var ve bu kesime zerre yardım yapılmıyor. Her yere burs başvurusunu beraber yaptık, fakat pes edip memleketine dönmek zorunda kaldı. Ülkeden bir mühendis daha yetişemeden pes etmek zorunda kaldı.
CREATIF GRAPHICS INC. | E-Spor Forma Tasarımları, E-Spor Ürünleri ve Kurumsal Grafik Tasarımları
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Böyle bir şey varsa tabiki ilerki süreçte mantıklı çünkü amazonun en çok kazanan kişileri bile eğitim seti satıyor kendisi bizzat canlı eğitim vermese de önceden eğittiği öğrencileri eğitim setinde yardımcı oluyor.
Açıkcası bende merak ettim kitabınızı alamazsam da ilk bir kaç kişiye ücretsiz eğitim verecekseniz katılırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
En başta değmez yüksek ihtimalle ama bu sizin ne kadar istediğinize amacınıza bağlı.Daha sonraki süreçte bakmışsınız eğitim ajansı kurmuş olabilirsiniz. Piyasanin durumuna bağlı birazda ne kadar kişi bu işi yapabilir. Arz talep de önemli