Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Anlaşıldı arkadaşlar, sizin fikir alışverişi yapmak gibi bir derdiniz yok. Henüz satış yaptığım falan yok, aklımda böyle bir şeyin olduğunu ve bununla ilgili fikirlerinizi merak ettim sadece. Forumda bir tane kötü bildirimim, kötü mesajım-ticaretim yok. Ortada satış gibi bir durum şuan söz konusu değil, "paranızı buraya getirin çoğalsın" gibi bir ibare yok ve buradaki kimse beni tanımıyor buna rağmen fikir üretmek yerine "heee paraları alıp gaçacan dimi" / "ehehehehe salaktır bu kitabı alan" / "ben aylık 8000 kazanacam o methodu satacam he anama babama söylemem" tarzında konuyla alakasız saçma sapan yorumlarda bulunuyorsunuz. Konuda "arkadaşlar bu kadar kazanıyorum, şimdi size bunu satıcam bunu alan herkes benim kadar kazanıcak" veya "paranızı bana verin size çoğaltıp vereyim" tarzında bir şey mi yazıyor yoksa sizin algınızda mı bir sorun var? Her neyse konuya atılan iyi/kötü her yorum için teşekkür ediyorum ama henüz konuda bu kadar saçma sapan yorumla uğraşıyorsam, eBook çıktığında hiç kaldıramam bu tipleri. Her ne kadar fikir dolu ve iyi yorum çok olsa da, aradaki 3-5 arkadaş gibi insanlara cevap vermekten gerçekten yoruldum. Konunun kilitlenmesi için gerekeni yapacağım, teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Sıkma canını yüksek gelirli bir iş hakkında fikir istiyorsun. Konuya da tamamen ticaret yapan düşünen insanlar yazmış çizmiş. Kısacası çeıememezlik, haset, ön yargı baş göstermiş. Eğer böyle bir kitap yazarsan kitabın başlık görselinde işide açıklarsan güzel satarsın. Örneğin seo işi ise Altın seo taktikleri ile ayda 8 bin TL kazanın sloganı kitapta yer alırsa talep olur. Ama çoğu kişi de sana şunu söylemek istemiş bu tür kitapların piyasası belli. 20 tlden satsan 1000 tane sattığını düşün 20.000 tl. Oda kaç yılda acaba. Yani sen işine odaklan insanlarla uğraşma demek istemişler benimde sana tavsiyem bu yönde Aksi halde zamanla işin gerileyecektir elinde olmadan sonuc böyle ortaya çıkıyor.
Ek olarak : forumda açılan konulara tavsiye yerine genelde hep muhalefet yapılıyor. Çok az insan yorumları ile değer katıyor. Bu da wm ailesine zarar veriyor
1 kişi bu mesajı beğendi.