dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
konu sahibine bazı noktalarda fazla yüklenme oluyor fakat adam daha birşey satmadı satmıyor henüz fikir toplama aşamasında, ama diğer arkadaşlarıda anlamak lazım bence sonuçta yıllarca net aleminde takılıp ta henüz dediğiniz paranın çeyreğini kazanamayan insanlar var, kazancınızı net olarak söylemek te yanlış yapmışsınız nefsinize yenik düşerek mi yaptınız bilmiyorum ama kazancınızı paylaştığınız için çok fazla tepki çekiyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TurkaWeb
Bilmediğim Birşey Söyle
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
cahiilik almış başını gidiyor bu sitedeki herkes 5000 kazanayım bana yeter başka hiçbirşey yapmayayım kafasında. ama yanlış para kazanmak yeterli değil çabanı kutluyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
böyle bir geliri olan işi kitap haline getirip satmaktansa danışmanlık yapmayı deneyin tam olarak ne tür bir is bilmiyorum ama olabilitesi varsa ufak tefek kurulum malzeme vs ayarlayip 15-20 bin tl gibi fiyatlara sayılabilir belki
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Videoya cektin mi? Hayir.
Demekki cevap vermemisin.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
İnsanlığa bir şeyler verebilmek gibi bir tutkunuz varsa, kitabı yazıp ücretsiz dağıtmanızı takdir ederim, bilginin her zaman ücretsiz olması gerektiği taraftarıyım. Yok, ben zaman ayıracağım para lazım derseniz kitapla hiç uğraşmayın, günümüz insanı okumuyor, açın bi YouTube kanalı dallandıra budaklandıra anlatın hem paranızı kazanırsınız hem kitle toplarsınız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bircok online satis sitesinde dukkan acip ürün satmak artik revacta bir is...aliexpresten aliyorsun wish ten aliyorsun ucuza cin mallarini satiyorsun hepsi bu bunun icin kitap yazmak baska zahmetlere girmeye degmez... bir zamanlar hani su elde cevirilen stres magnetleri vardi ya...cinden 50 cent alman centi getirip ebayde ve amazonda 2.99 satanlar aylik en az 20 bin euro götürüyordu ...yani bunu pdf olarak yazmanin bir mantigi yok.... cinden ismarla amazonda ebay de n11 de gittigidiyorda sat parayi kazan ..hepsi bu bunun bir taktigi yok yani buna yazilacak birsey yok...taktik cinden mali getirtmek ...geride zaten kendiliginden oluro :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu aşırı komik geldi :D türkiye şartlarında günde 4 5 saat ve ''internet'' üzerinden aylık 15 bin tl kazanacak birisi ve bunun yöntemini ya da işi, taktiği gidip 300 500 hadi 1500 liraya satacak? 48 saat nöbet tutan doktorlar bile bu kadar kazanamıyor bu memlekette. böyle bir rehavete kapılma daha görmemiştim forumda :D
Ya çok safsınız ya da vurgun yapma niyetindesiniz. Klasik piyasa ekonomisi bu.. bir şehirde 1 tamirci vardır, kazancı 50 bin tl'dir bir şehirde 50 tamirci vardır kazancı 5 bini geçmez. İstediğiniz her mesleğe bunu uyarlayın hiç bir şey fark etmez.
twitter olmasa, facebook şuan 2 misli ziyaretçisi olurdu. 5000 tane dizi film sitesi olmasa, o ilk 5 site milyoner olurdu. *** olmasa wmaracı 10 kat fazla kazanırdı gibi gibi.. şimdi bu kazanç yöntemini bir insan niye satmak ister?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
hukukcu
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Buyrun Hodri meydan yaptığınız işi bana öğretin,noter üzerinden sözleşme yapalım,kazandığım paranın yarısı sizin yarısını da forumdaşların belirleyeceği bir hayır kurumuna aktaracağım,forumdan ortak belirlenecek bir kaç kişi de,girip hesaplarımı kontrol etsin her türlü şeffaflığa açığım :)
--------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizim millette kolay para kazanma hevesi olduğu sürece bu arkadaşımız gibiler para kazanır bol bol.
Bir iki ilham veren cümle, bir kaç tane uyduruk örnek başarılı kişi, biraz anlaşılması zor ekonomi teorisi bolca mutlu insan fotoğrafı vs. dolduruyorsun bi e kitaba, bol bol da twitter facebook reklamı veriyorsun tamamdır. illa düşer bizimkiler. Ama e kitabı ne çok ucuza satacaksınız ne çok pahalıya....