lostyazilim

Beyin Fırtınası Neler Yapabilirim Tavsiyeleriniz

5 Mesajlar 737 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

burak38801 burak38801 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle Herkes'e İyi Geceler Diliyorum..

Son bir yıldır gerçekten istemedigim bir hayat yaşıyorum hatta,istememekten ziyade neyin içinde yaşadığımı bilmiyorum tek başımayım,kendim düşüyorum kendim kalkıyorum.
1 yıldır internet işleriyle ilgilendim,ilk olarak aurduino kartlarla,birkaç proje yaptım,tabiki hazır kodlarla ama ilgi alanım oldu.
birgün instagramda gezinirken,bir iş imkanı çıktı karşıma ve o işe başladım kısa sürdü ama güzel kazanç sağladım diyebilirim,artık ilgi alanım değişti ve tamamen kendimi bu alana yönelttim okudugum okulu bırakıp bu senede yatay geçişle bilişim teknolojileri bölümü veya bilgisayarla ilgili bir bölüme geçmek istiyorum.hayatımda kimse yönlendirmedi beni hep kafama buyruk oldugum için artık birilerine bu konularda daha tevrubeli insanlarla tanışmak istiyorum. kendime ve çevremdeki insanlara birşeyler katmak istiyorum.Her konuda girişken oluyorum,Bu konuda Tavsiyesi olucak abilerim kardeşlerim sohbet etmek tanışmak isteyen kişiler olursa zevkle Bilgilerimi paylaşırım Şimdiden buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.. İyi Forumlar Dilerim

wmaraci
reklam

BASKIN BASKIN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 17 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Bazı konularda kendimi gördüm. Bende istemediğim biçimde yaşıyorum hayatı :D sanırım interneti bir kaçış noktası olarak gören ben değilimdir. Tek tavsiyem okuduğun okulu bırakıp başka bölüme geçmen yerine mevcut okulunu bitirip tekrar 2.bir üniversite okuman tarafındayım. Ayrıca illa bu internet işleri ile bilgi sahibi olman için okumana gerek yok. Ben 8.sınıfta başladım yazılıma ama şuan okuduğum bölümü duysan ne alaka dersin :D içinde heves varsa hazıra konmak değil de çabalayıp öğrenmek varsa her türlü öğrenir, öğretirsin ama dediğim gibi bölümünü bitirmen taraftarıyım.
xsafa burak38801

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
.................................

• Üyelik 16.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

BASKIN adlı üyeden alıntı

Bazı konularda kendimi gördüm. Bende istemediğim biçimde yaşıyorum hayatı :D sanırım interneti bir kaçış noktası olarak gören ben değilimdir. Tek tavsiyem okuduğun okulu bırakıp başka bölüme geçmen yerine mevcut okulunu bitirip tekrar 2.bir üniversite okuman tarafındayım. Ayrıca illa bu internet işleri ile bilgi sahibi olman için okumana gerek yok. Ben 8.sınıfta başladım yazılıma ama şuan okuduğum bölümü duysan ne alaka dersin :D içinde heves varsa hazıra konmak değil de çabalayıp öğrenmek varsa her türlü öğrenir, öğretirsin ama dediğim gibi bölümünü bitirmen taraftarıyım.

Güzel Tavsiyeniz için teşekkür ederim Harita kadostro okuyorum fakat tercihi yaparken aile ve arkadaşlarımın fikiri ile tercih yaptım,kendimi hiç düşünmedim.sanki ben değilde onlar okuyacakmış gibi,hepsinin beni düşündügünü benim daha iyi yerlere gelmemi düşündüklerini biliyorum,fakat gerçekten nefret ettirdi bir okul kendinden,okulum çevre illeri geliştirmesi amacci ile 50km uzaktaki bir köyde ve haftada 4 gün bu okula gitmek zorunda kaldım bunlar tabi bahane olsada insanı bunaltıyor Dediginiz konuda bende hemfikirim fakat kendimi geliştirmek istiyorum dedigim gibi
BASKIN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

BASKIN BASKIN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 17 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Ben size dedim bazı konularda kendimi gördüm diye. İleri görüşlüyümdür vesselam. Bende Tapu Kadastro okuyorum :D aynı şartlarda okuyorum köyden yeni çıkmış bir mahallede benim üniversite de. Bende ailem bu bölümü istedi diye okuyorum bir nevi okumak için ama gönlüm hep yazılımda :D . Kısaca her şeyi takma kafana alın yazında ne varsa onu yaşarsın sen gayret et emek göster yeter ki.
burak38801

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al