Öncelikle Herkes'e İyi Geceler Diliyorum..
Son bir yıldır gerçekten istemedigim bir hayat yaşıyorum hatta,istememekten ziyade neyin içinde yaşadığımı bilmiyorum tek başımayım,kendim düşüyorum kendim kalkıyorum.
1 yıldır internet işleriyle ilgilendim,ilk olarak aurduino kartlarla,birkaç proje yaptım,tabiki hazır kodlarla ama ilgi alanım oldu.
birgün instagramda gezinirken,bir iş imkanı çıktı karşıma ve o işe başladım kısa sürdü ama güzel kazanç sağladım diyebilirim,artık ilgi alanım değişti ve tamamen kendimi bu alana yönelttim okudugum okulu bırakıp bu senede yatay geçişle bilişim teknolojileri bölümü veya bilgisayarla ilgili bir bölüme geçmek istiyorum.hayatımda kimse yönlendirmedi beni hep kafama buyruk oldugum için artık birilerine bu konularda daha tevrubeli insanlarla tanışmak istiyorum. kendime ve çevremdeki insanlara birşeyler katmak istiyorum.Her konuda girişken oluyorum,Bu konuda Tavsiyesi olucak abilerim kardeşlerim sohbet etmek tanışmak isteyen kişiler olursa zevkle Bilgilerimi paylaşırım Şimdiden buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.. İyi Forumlar Dilerim