BASKIN adlı üyeden alıntı

Bazı konularda kendimi gördüm. Bende istemediğim biçimde yaşıyorum hayatı :D sanırım interneti bir kaçış noktası olarak gören ben değilimdir. Tek tavsiyem okuduğun okulu bırakıp başka bölüme geçmen yerine mevcut okulunu bitirip tekrar 2.bir üniversite okuman tarafındayım. Ayrıca illa bu internet işleri ile bilgi sahibi olman için okumana gerek yok. Ben 8.sınıfta başladım yazılıma ama şuan okuduğum bölümü duysan ne alaka dersin :D içinde heves varsa hazıra konmak değil de çabalayıp öğrenmek varsa her türlü öğrenir, öğretirsin ama dediğim gibi bölümünü bitirmen taraftarıyım.

Güzel Tavsiyeniz için teşekkür ederim Harita kadostro okuyorum fakat tercihi yaparken aile ve arkadaşlarımın fikiri ile tercih yaptım,kendimi hiç düşünmedim.sanki ben değilde onlar okuyacakmış gibi,hepsinin beni düşündügünü benim daha iyi yerlere gelmemi düşündüklerini biliyorum,fakat gerçekten nefret ettirdi bir okul kendinden,okulum çevre illeri geliştirmesi amacci ile 50km uzaktaki bir köyde ve haftada 4 gün bu okula gitmek zorunda kaldım bunlar tabi bahane olsada insanı bunaltıyor Dediginiz konuda bende hemfikirim fakat kendimi geliştirmek istiyorum dedigim gibi