lostyazilim
tr.link

Bumerang Alternatifi

14 Mesajlar 3.938 Okunma
lstbozum
tr.link

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba Arkadaşlar !

Bir çoğumuzun bumerangı duymuş veya kullanmışızdır. Bilmeyenler için açıklamak gerekirse;

Bumerang Hürriyet Gazetesi tarafından hazırlanmış ve Blogculara tanıtım yazıları ile gelir elde etmelerini sağlayan bir servis. Fakat çok şeffaf ve kullanıcı dostu bir sistem değil en azından benim açımdan.

Şeffaf Olmadığı Noktalar

Bildiğiniz gibi bumerangta link paylaşımları yaparak sitemizin reklamlarını Hürriyet üzerinde yayınlanmasını sağlıyoruz.

Ama ben her gün bumerang hesabımı kontrol ederken her geçen gün düştüğünü fark ediyorum ve bunu bir çok insan fark etmiştir.Günlük 4-5 link düşürüyorlar.

Bunu sadece link konusunda değil reklam konusunda da yapıyorlar.Bildiğiniz üzere gelen reklamlar belirli fiyat aralıkları ile geliyor.
Örneğin bir reklam geliyor kazanacağınız para minumum 10 maximum 25 TL fakat nedense istersen bin kişiye tıklat maximum paraya ulaşamıyorsunuz.

Sözü Getirmek istediğim
Arkadaşlar böyle bir sistemi kuracak bir arkadaşlar varsa böyle bir sistem kura bilirler yada buna benzer sistemler.

Bu tür işlerde en önemli nokta şeffaf olmak şeffaf olduktan sonra herkes için bir ekmek kapısı ola bileceği düşüncesindeyim. Sizlerinde fikrini almak istedim benim böyle bir şeyi yapacak ne maddi nede manevi gücüm var fikrimi belirtmek istedim.Sizde konu dışına çıkmadan fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

wmaraci
reklam

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Yazdıklarının çoğu yanlış Hasan.

1. Sen ne kadar link paylaşımı yaparsan, daha doğrusu paylaştığın linklere ne kadar tıklanırsa Hürriyet gösterimin o kadar artar.

2. Teklifler 1 TL ile başlar 100 TL'ye kadar çıkar. Teliflerin fiyatı da senin sitenin performansına göre değişir.Sözleşme gereği teklif fiyatını açıklayamıyorum ama senin maksimum dediğinden çok daha fazlası geliyor bana. Hesabımdan biriken parayı sen zaten aşağı yukarı biliyorsun.

3. Bumerang çok şeffaf ve gerçek blog yazarının yanında. Yazılarımı çalan bir kaç kişinin Bumerang üyesi olduğunu görünce şikayet ettim ve anında üyelikleri iptal edildi. Gerçekten içerik üretenin yanındalar.

Sözün özü sen kazanamıyorsun diye kimsenin kazanamadığını düşünme veya sen yeteri kadar fayda sağlayamadım diye Bumerang'ı kötüleme. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi Bumerang!
karolla AndroidMarket

kişi bu mesajı beğendi.

Google'a "Blog Hocam" yazın.

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Ben aynı düşüncede değilim belkide adamına göre muamele yapıyorlardır sounuçta senin siten benim sitemden çok daha iyi bir konumda ve onlar işin daha avantajlı bir konumdasın geçen hafta hesabım ile ilgili yaşadığım bir sorunu bildirdim 1 haftadır cevap vermiyorlar ?

Ve link düşürdüklerine %100 eminim artık hiç bir yerde Hürriyet haberlerini paylaşmıyorum zaten 10 tıklansa 2sini düşürüyor.

Reklam arttırma konusunda ise ben sitemi ilk açtığımda günlük 30 ile 50 kişi gelen kişi vardı ve bumerangtan aldığım reklam fiyatı 6 TLdı. Şimdi sitemde gelen kişi günlük 300-350 reklam parası yine 6 TL bilmiyorum benimde konuyu açmamda ki sebep bu Wmaracinde daha iyisini yapa bilecek bir çok abi kişi var onların fikirlerini öğrenmek istedim.

Bu arada yorumunu belirttiğin için teşekkürler Serdar abi

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Sistemin işleyişiyle ilgili bilgi eksiğin var. Yazdıklarından bunu anlıyorum. Bence yardım bölümünü baştan sona oku. Türkiye'nin şu anda en kazançlı ve en güvenilir reklam ağı Bumerang'dır.Sadece para kazandırmasından bahsetmiyorum. Yazar Kafe Google'dan sonra bana en çok trafik gönderen site.

"abi kişiler" yapsın daha iyisini de ona üye olalım :)
karolla

kişi bu mesajı beğendi.

Google'a "Blog Hocam" yazın.
wmaraci
wmaraci

karolla karolla WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)
konuyu açan arkadaş sistemi yanlış tanıyor. Ben bumerangda 1 TL reklamla başladım şimdi ise aylık sunucu ücretimi karşılatıyor bana. Adsense ve link banner satışlarım da cebime kalıyor. Ek olarak ben link düşürme olduğunu sanmıyorum. Benim bazı konularım 1 günde 1500 hit çekti bumerangdan bazıları ise 20 30. ama ortalamaya baktığımda her 1 yazıma yazarkafeden gelen hit 300 civarıdır. Yazarkafe müthiş hit gönderiyor bana yazı yollarsam. Reklam ücretlerimi sıkıntısız alıyorum. Ben gayet memnunum. Ek olarak şuana kadar hesabımla ilgili olan problemlerimde yada ne bileyim reklamı yayınlamama rağmen onaylanmadığı durumlarda mail attım ve bir kaç gün içinde dönüş yapıldı. Bir gün reklamı yayınladım ama onay süresi dolana kadar onaylanmadı oysaki yayınlamıştım mail attım böyle böyle dedim. Onayladılar paramı da verdiler. Hiç bir sıkıntım yok benim bumerangdan yana.

edit: bayadır yazı göndermiyorum bumeranga. Genelde unutuyorum hep. Ha bugün ha yarın diyorum öyle gecikiyor.

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar benim 1 k ziyaretçim var ama her defasında bana teklif fiyatı 2 tl geliyor. ve geçmiyor. bu fiyat artışı neye göre veriliyor.üyelik sisteminde platin üyeliğim var..

ben nasıl bu parayı arttıra bilirim ? açıklayacak biri var mı ?

• Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)

uzmanegitimi adlı üyeden alıntı

arkadaşlar benim 1 k ziyaretçim var ama her defasında bana teklif fiyatı 2 tl geliyor. ve geçmiyor. bu fiyat artışı neye göre veriliyor.üyelik sisteminde platin üyeliğim var..

ben nasıl bu parayı arttıra bilirim ? açıklayacak biri var mı ?

pagerank değeri ve alexaya da dikkat ediyorlar bence. Benim pagerank yükselince aldığım ücretler baya baya arttı.
uzmanegitimi

kişi bu mesajı beğendi.

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
pr2 alexsa 571 K sizce bu değerler azmı veya para arttırma konusunda bilmediğim birşeylermi var.. belki üyeliğim yaklaşık 4 ay oldu yeni üye olduğum için olabilir mi ?

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

karolla adlı üyeden alıntı

pagerank değeri ve alexaya da dikkat ediyorlar bence. Benim pagerank yükselince aldığım ücretler baya baya arttı.

O zaman benimde artmalı Pagerank 3 siteyi açtığımda 0 dı aldığım ücret 6 TLdı reklam başı şimdide aynı ? Alexada 5 bin filan

• Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)

Teknoloji Hocam adlı üyeden alıntı

O zaman benimde artmalı Pagerank 3 siteyi açtığımda 0 dı aldığım ücret 6 TLdı reklam başı şimdide aynı ? Alexada 5 bin filan

belki sitenin içeriğine tasarımına aldığı hite de bakıyorlardır.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al