Merhaba Arkadaşlar !

Bir çoğumuzun bumerangı duymuş veya kullanmışızdır. Bilmeyenler için açıklamak gerekirse;

Bumerang Hürriyet Gazetesi tarafından hazırlanmış ve Blogculara tanıtım yazıları ile gelir elde etmelerini sağlayan bir servis. Fakat çok şeffaf ve kullanıcı dostu bir sistem değil en azından benim açımdan.

Şeffaf Olmadığı Noktalar

Bildiğiniz gibi bumerangta link paylaşımları yaparak sitemizin reklamlarını Hürriyet üzerinde yayınlanmasını sağlıyoruz.

Ama ben her gün bumerang hesabımı kontrol ederken her geçen gün düştüğünü fark ediyorum ve bunu bir çok insan fark etmiştir.Günlük 4-5 link düşürüyorlar.

Bunu sadece link konusunda değil reklam konusunda da yapıyorlar.Bildiğiniz üzere gelen reklamlar belirli fiyat aralıkları ile geliyor.
Örneğin bir reklam geliyor kazanacağınız para minumum 10 maximum 25 TL fakat nedense istersen bin kişiye tıklat maximum paraya ulaşamıyorsunuz.

Sözü Getirmek istediğim
Arkadaşlar böyle bir sistemi kuracak bir arkadaşlar varsa böyle bir sistem kura bilirler yada buna benzer sistemler.

Bu tür işlerde en önemli nokta şeffaf olmak şeffaf olduktan sonra herkes için bir ekmek kapısı ola bileceği düşüncesindeyim. Sizlerinde fikrini almak istedim benim böyle bir şeyi yapacak ne maddi nede manevi gücüm var fikrimi belirtmek istedim.Sizde konu dışına çıkmadan fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.