3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Buna benzer ama biraz daha farklı ve oldukça iyi hit getirecek bir projem vardı fakat yatırımcınız yoksa işin yaş olduğunu söylemeliyim. Ben şu anda projemin tasarımı/kodlama aşamasını yapıyorum. Tasarım %40 oranında, back-end kısmı da %10 oranında tamamlandı. "Bir işi kendin yapabileceksen başkasına yaptırma" felsefesine güvenerek kodlamasını falan tek başıma üstlendiğim için yavaş ilerliyor. İş tamamen bittiğinde yatırım için bir çok kişiye başvurmayı düşünüyorum. Hiçbir yatırım bulamazsam neler olacak bilmiyorum.
Yatırım olmadan açılan siteler sırf daha fazla hit için saçma sapan içerikler eklemeye başlıyorlar. Yeterli reklam bütçeniz, sağlam ve saldırılara dayanabilecek sunucularınız, güzel bir editör ekibiniz, iyi moderatörleriniz falan yoksa boş iş.
Ayrıca bu konuyu public olarak açmak yerine daha gizli yapsaydınız daha iyi olurdu. Sizin bu fikrinizi çalıp kendi fikriymiş gibi yapacak, "geniş çevresi olan" bir çok insan var. Onedio'ya gelince, adamlar şu an Buzzfeed'i Türkiye'ye getirdiler. Aynı projeyi tekrar yapmanız gereksiz kayıp olur. Onedio'ya zaten üyeler ekliyor içerikleri. Siz 50 kişilik editör ekibiyle ekleseniz de yine yeterli gelmeyecek. Editörler de bu işlerde tembel olacağı için hemen bir iki kelimeyi değiştirip öne atacaklar. Zaten Onedio'da içeriklerin dahi Buzzfeed'den aşırıldığını düşünürsek pek fazla söze gerek kalmıyor.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Geliştirmediğin sürece boş bir uğraş. Kimse sana yazı verip para almak için 1 ay beklemez hocam. He olur, ama belli bir yere geldikten sonra. Yazara istikrar sağlaman gerekir. İstikrarı da para tetikler.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
Onedio editörleri tembel demedim ki. Onedio'daki editörlerin bile bir çok içeriği Buzzfeed gibi sitelerden aşırdığını söyledim. Elbette güncel haberleri falan ülke gündeminden ekliyorlar ama testler genelde Buzzfeed'den aşırma.
Onlar bile bunu yaparken sizin alacağınız editörler tembel olur dedim. Sonuçta Onedio gibi bir rakip var ve siz ne kadar editör bulursanız bulun ekleyeceği içerikler sağından/solundan Onedio içeriklerine benzeyecektir.
Onedio'nun Buzzfeed ile anlaşması var güzel kardeşim. Resmi içerik anlaşması. Bilmiyorsun, 'aşırma' gibi çok ağır bir kelimeyi ederken daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2