-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Bence gayet mantıklı bir proje. Çay karıştı, yanlış sipariş geldi, unuttuk derdi de yok. Temiz ve sistemli çalışma sağlar. Sanallaşmakla da alakası yok bunun. Sanki adam garsonla muhabbet etmeye geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
gerçekten çok orjinal
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam benzer bir fikrim vardı ama mobil uygulama için yeterli bilgi birikimi yada maddi birikimim yoktu. Bu yüzden vazgeçtim. Aklımdaki fikri dinlemek isterseniz mesaj atın. Beyin fırtınası yaparız. *** da bir hocamla 3-4 saat konuştuk çok değişik şeyler geldi aklımıza ama onda da maddi açıdan bu işin içinden kalkacak durum yoktu bende olduğu gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
onu yapmaya çok bütçe lazım:D
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam birde o uygulamayı yüklemek için oranın düzenli müşterisi olmalı. Yani ben ilk defa gideceğim bir yerde böyle bir uygulama yükleme zorunluluğu olsa yüklemezdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
PoineTR nickli arkadaşın dediğini demeye gelmiştim :)
.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkesin görüşüne saygım var ama benim düşüncem harika bir fikir olduğu yönünde. Geçmişte hesap makineleri ile kasiyerlerin uğraşması ve dakikalarca kuyrukta beklediğimiz zamanlar vardı. Çok da fazla geçmiş de değil aslında. Şimdi barkot okutup hızlıca işlem gerçekleşiyor. Muhtemelen barkot okuyucuyu düşünen ilk kişiye de hadi be diyenler olmuştur.
Bir çok kafede özellikle Fatih çevresindeki kafelerde sipariş vermek için beklemek bazen can sıkıcı olabiliyor. Siparişi verince birde gelmesini beklemek var...
Özellikle kalabalık mekanlarda gayet kullanışlı olur. Başarılı bir uygulama olursa mekanlar zaten kendi bünyelerinde de kullanmaya başlar ve her masada bir dokunmatik ekran olur.
Bu arada niye kafe yadın gibi gereksiz yoruma giren olmaz umarım.
Bence güzel fikir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Phoique Poine benim hala aklımda böyle bir proje var hep yapmak istemişimdir hatta üniversitede bitirme projesi olarak sunmak istedim fakar bazı nedenlerden dolayı yapamadım hep içimde kalmıştır benide dinlemek isterseniz ekipte boş yer varsa bende katılmak isterim c# alanında yardımcı olurum
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
*** da böyle bir konu vardı adamlar bu sistemi yapmıştı hatta cafelerle anlaşmak için birilerini arıyorlardı. Onların sistemide şu şekilde her cafeye ayrı bir barkod veriyorlar bu barkotu okuttuğunuzda mobil uygulamaya o cafeye ait menüler geliyor ve istediğiniz içeceği veya yiyeceği seçebiliyordunuz. Bence gayet mantıklı bir fikir garsonla uğraşma derdi ve ikide bir çağırma devri kalkmış olur. Birde tablet fikri bana da cazip geldi
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.