-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamın aleyküm hepinize aklıma bir kafe projesi geldi büyük bir ihtimalle böyle bir proje vardır ama bu kadar gelişmişi varmıdır bilmiyorum. Proje şöyle olacak bir ünlü kafe adında kafemiz olacak mesela bu ünlü kafenin 10 tane garsonu olacak ve 1 tane kasiyeri olacak şekilde.
Müşteri gelecek ve mobil uygulamamız olacak oraya girip kafeyi seçip menüyü görecek ve mobil aracından sipariş verecek işte ya kasiyere ya da garsonlara gidecek bu bildirim işte masa 3 çay istiyor diye boştaki garson bu bildirimi görecek mobil cihazından ve onaylayacak ben götürürüm diye götürdükten sonra işleyecek sisteme çay getirildi işte otomatik olarak 3-5 tl gibisinden müşteride görecek kendi telefonundan ne yiyip içtiğini
Ödeme olarak ya kasaya gidip ödeyecek ya da onuda mobil uygulamadan kart ile geçecek. Yani bu kafe örnek restorantlarda da kullanılabilir diye düşünüyorum bu benim gördüğüm bir sorun çözüm niteliğinde böyle bir proje düşündüm. Web ve masaüstü projesi web için düşündüm aslında hem mobilden hemde masaüstünden web siteye gir işlemleri yap felan ama her seferinde mobilde web siteye girmek zor olur diye düşünüyorum.
Eğer projeyi geliştirmeye başlarsam da kullanacağım teknolojiler:
javascript/react-native: mobil uygulama için,
C# : masaüstü için ama direk web siteden de girebilir(kasiyer kullanacak zaten bunu işte müşteriye ödendi sipariş silme felan)
nodejs : web kısmı gerekirse bu teknolojiyi biliyorum biraz bunu kullanırım.
Sizce proje nasıl iyimi gelişmesi, değişmesi gereken yer varmı, bende geliştirebilirim diyenlere de kapım açıktır hep birlikte geliştirebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sigorta Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yani garson ve kasiyerle muhataplık 0 olacak :)) bu bizim insanımıza yaramaz bizim insanımız garsonla samimi olmayı sever :) ama tabi başarılar :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Garsonlarıda boş ver hocam. Masalara raylı sistem döşersin otomatik götürülsün. Ne gerek var 10 tane garsona.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Aslında mantık olarak şu an yemeksepetinin uygulamasından bir farkı yok. Sadece alan daralıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil uygulama yerine masalara dokunmatik menüler ekleseniz oturan seçip sipariş verse daha mantıklı değil mi hocam.
4 kişi bu mesajı beğendi.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Çok gerekli bir şey değil açıkçası.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sanallaşacaksan ne isin var sosyal mekanda masada oturduğun arkadaşlar ile de yazışırsınız oldu bitti.