Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wordpress tema editlemeden, oturup zaman ayırıp responsive tema yapımı öğrenip wordpress entegre edip satışından çok kolay para kazanabilirsiniz. Ama daha çok siz uğraşmak değil de hazır olan bir şey kullanarak, yöneterek para kazanak istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pcse7en adlı üyeden alıntı
Demek istediğinizi anladım :) Ancak siz Wordpress'i kurduktan sonra temayı hazırladınız ve müşteri bunu haricinde özel bir eklenti, optimizasyon vs.. istedikten sonra orada takılmamanız lazım. Umarım doğru anlatabilmişimdir.
Satış yapmayacağım ki. Ben reklamlarla kazanç elde etmeyi düşünüyorum.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benden Size Buyuk bir Fikir Suan en buyuk Revacta oLan Chat Sohbet ve Muhabbet Site sahiplerinin tema ve template 'Ler ile uzaktan yakından alakası olmadıgı ıcın ( Sadece Muhabbet için Site acmıs veya Sohbete arkadaslarini dahiL etmiş) veya Buyuk Sohbet Sunucularinin koparilmis dalları olarak gorulebilir .. Hâli ile bu Server meraklısı arkadaslarimiz Guzel gorunumlu sagde ve etkileyici Temalara guzel bütceler ayırmaktadır.. Hani bizimkisi biraz harcliktan cıksın azda kız arkadasımızla pastahaneye gider azda biseyler yeriz derseniz .. Kelime Bazlı optimizasyonlara az göz gezdirin .. Veya Sunuda yapabilirsiniz .. WEBMASTER olarak siz editlemis veya encode ettiginiz siteye icerik girin bir nevi SosyaL ag yoneticisi gibi Facebook ve twitter hesaplarınıda H etikeltleri vs sitede gorunmesi icin yiLLik veya aylık olarak siz kendı fiyatınızı az cok belirleyın daha acık genıs ve kapsamlı yazmak isterim Kaynaklarınız ne naıl nereler olmalıdır diye .. Umarım azda olsa acıklayıcı olmustur.. Herkese iyi çalısmalar dilerim ... :) Saygılar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaplan adlı üyeden alıntı
Wordpress tema editlemeden, oturup zaman ayırıp responsive tema yapımı öğrenip wordpress entegre edip satışından çok kolay para kazanabilirsiniz. Ama daha çok siz uğraşmak değil de hazır olan bir şey kullanarak, yöneterek para kazanak istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
Evet, biraz öyle.
Ek Olarak:
WaLek adlı üyeden alıntı
Benden Size Buyuk bir Fikir Suan en buyuk Revacta oLan Chat Sohbet ve Muhabbet Site sahiplerinin tema ve template 'Ler ile uzaktan yakından alakası olmadıgı ıcın ( Sadece Muhabbet için Site acmıs veya Sohbete arkadaslarini dahiL etmiş) veya Buyuk Sohbet Sunucularinin koparilmis dalları olarak gorulebilir .. Hâli ile bu Server meraklısı arkadaslarimiz Guzel gorunumlu sagde ve etkileyici Temalara guzel bütceler ayırmaktadır.. Hani bizimkisi biraz harcliktan cıksın azda kız arkadasımızla pastahaneye gider azda biseyler yeriz derseniz .. Kelime Bazlı optimizasyonlara az göz gezdirin .. Veya Sunuda yapabilirsiniz .. WEBMASTER olarak siz editlemis veya encode ettiginiz siteye icerik girin bir nevi SosyaL ag yoneticisi gibi Facebook ve twitter hesaplarınıda H etikeltleri vs sitede gorunmesi icin yiLLik veya aylık olarak siz kendı fiyatınızı az cok belirleyın daha acık genıs ve kapsamlı yazmak isterim Kaynaklarınız ne naıl nereler olmalıdır diye .. Umarım azda olsa acıklayıcı olmustur.. Herkese iyi çalısmalar dilerim ... :) Saygılar..
Kodlamalara ya da tasarılara bir projede en fazla beş altı kez filan zaman ayırabiliyorum. Sonrası sıkıyor beni maalesef. Bu yüzden bir site kurup devamında sadece içeriklerle uğraşmak benim için daha çekici geliyor.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kaplan adlı üyeden alıntı
Herhangi bir html/css temayı wordpresse gıydırebılıyorum, eklentilerde düzenlemeler, editlemeler yapabiliyorum fakat yaptıklarım içime sinmiyor(tema giydirmede).Hazır şeyler elbette kolay ve güzel olur ama ben biraz uğraşmaktan yanayım ki gelir elde edebileceksem.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Visual Studio ile ilgili forum kurmayı düşünebilirim. Visualbasictr.net alan adını da almıştım. Duruyor öyle. Sizce nasıl olur?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyisi bir blog açıp Pink Floyd, Led Zeppelin eşliğinde yazmaya başlayayım ben. :)
Ek Olarak: Blogların gelirleri ne durumda oluyor peki?
Ek Olarak: Hosting + domain derken eksiye düşmeyelim de şimdi. :)
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium