Kaplan adlı üyeden alıntı

Wordpress tema editlemeden, oturup zaman ayırıp responsive tema yapımı öğrenip wordpress entegre edip satışından çok kolay para kazanabilirsiniz. Ama daha çok siz uğraşmak değil de hazır olan bir şey kullanarak, yöneterek para kazanak istiyorsunuz anladığım kadarı ile.

Evet, biraz öyle.

Ek Olarak:

WaLek adlı üyeden alıntı

Benden Size Buyuk bir Fikir Suan en buyuk Revacta oLan Chat Sohbet ve Muhabbet Site sahiplerinin tema ve template 'Ler ile uzaktan yakından alakası olmadıgı ıcın ( Sadece Muhabbet için Site acmıs veya Sohbete arkadaslarini dahiL etmiş) veya Buyuk Sohbet Sunucularinin koparilmis dalları olarak gorulebilir .. Hâli ile bu Server meraklısı arkadaslarimiz Guzel gorunumlu sagde ve etkileyici Temalara guzel bütceler ayırmaktadır.. Hani bizimkisi biraz harcliktan cıksın azda kız arkadasımızla pastahaneye gider azda biseyler yeriz derseniz .. Kelime Bazlı optimizasyonlara az göz gezdirin .. Veya Sunuda yapabilirsiniz .. WEBMASTER olarak siz editlemis veya encode ettiginiz siteye icerik girin bir nevi SosyaL ag yoneticisi gibi Facebook ve twitter hesaplarınıda H etikeltleri vs sitede gorunmesi icin yiLLik veya aylık olarak siz kendı fiyatınızı az cok belirleyın daha acık genıs ve kapsamlı yazmak isterim Kaynaklarınız ne naıl nereler olmalıdır diye .. Umarım azda olsa acıklayıcı olmustur.. Herkese iyi çalısmalar dilerim ... :) Saygılar..

Kodlamalara ya da tasarılara bir projede en fazla beş altı kez filan zaman ayırabiliyorum. Sonrası sıkıyor beni maalesef. Bu yüzden bir site kurup devamında sadece içeriklerle uğraşmak benim için daha çekici geliyor.